Chalani,Prečo Nechcete Dievčata Čo Maju KG.Navyše?

Príspevok v téme: Chalani,Prečo Nechcete Dievčata Čo Maju KG.Navyše?
buli.18ročna

*Chalani,prečo nechcete dievčatá čo majú to kilečko navyše???
Viete ja mam 18r. výška 170cm a váha:!!90kg!!
Už odmalička som bola pri-sebe,preto sa mi deti už od škôlky posmievali,a mala som s toho depky,nechcela som tam chodit...len kvoli tomu
Vysmievanie trvá až do dnes,v inej forme napríklad,chlapci na mna nezazeraju z usmevom že ma chcú
ale s úsmevom že ma ponižuju smeju sa mi,dokonca až raz k tomu došlo že ma podkli,hodili mi tortu di tvare
CHALANI PREčO TO ROBITE TAKYM BABAM čO MAJU KILO NAVYšE??
AKO SA DA V MOM PRIPADE SCHUDNUT? MALA SOM ANOREXIU,A TERAZ MAM BULIMIU PRIBERAM STALE.
A hanba mi som panna a ešte som s nikým nechodila,a dokonca ani pusa nebola,tak po tom túžim,ale asi to už nikdy nezažijem.
PROSIM VAS O POMOC,RADY,NO čOKOLVEK,DAKUJEM VOPRED KAžDÉMU *

Heinz-klátil

kátuskaja - 65kg a že si pri sebe?
Neviem od kolk oje to pri sebe ale 65 je podla mna aj normalna vaha a nie pri sebe.
Zase sa nemôžte porovnávať z modelkami a chrtmi :)
Pekny zvyšok večera

kátuskaja

buli
práveze muzom to kilo navyse vobec nevadi aspon tomu mojmu mám 172 a 65 kg a vačšie prsia a on je praveze rád ze som trosk a pri sebe..a povedal ze s malými prsiami by ma ani nechcel..že je rad že je za čo chytiť a je to tak lepšie v posteli, práveže s vychrnutými je to viac nuda

janulkaaa

adamkrt

a kolko kíl priblizne ma tvoja praitelka, aby som vedela od kolkých kíl je už moletka a udaj aj výšku jej

Heinz-klátil

Chalany nechcú baby ,,čo maju to kilo navyše,, ako si napísala preto lebo sa im to nepáči. (neviem prečo) možno s tých reklám kde sú len vychudnuté chrty a potom z toho máte komplexy.
Mne osobne baby ktoré ,,maju to kilo navyše,, nevadia. Práveže také sa mi páčia.

swistica

kazdy clovek, ktory je tlstoch si za to moze sam (s vynimkou hormonanle podmienenych poruch, ale to nie je az takze caste).
A moj postreh: neskutocne ma vytace ked ludia jedia za chodze, prinesu si jedlo do vlaku, autobu (zmzlina, nanuky, mastne hamburgery ....) jednak ohrozuju tym oblecenie ostatnych ak by to na nich spadlo a dalej jedia to spinavymi rukami. Ale co je dolezite, este nikdy som to nevidela robit normalneho cloveka, vsetko toto robia len tlstochovia co nevydrzia kym pridu domov, do restiky a v klude sa najedia. Vkuse len musia ZRAT, no fuuj.

:)

1. zdravo sa stravovat nejest sladkosti hamburgeri atd..
2.chod do fitka
3.na vecer papaj len lahke veci ako ovocie atd...

niekto

no ja to vidim takto
su dva pojmi a to pritazlivost a fyzicka krasa

to co muz povazuje za krasne je dane dvoma vecami a to zenske tvary alebo teda pomer 0,7
(napr 90:60:90)
to je dane geneticky co som pocul tak ide o to nakolko ma zena vyrovnani hormonalny system
a idealmi ktore nam prezentuju media a spolocnost cize momentalne su v mode chudsie baby ale v dobe kamenej to bolo inak vid venusa

to ze ci zena pritazliva je dane este dalsou vecou a to je chemia toto je v podstate silnejie ako fyzicka krasa hlavne ked feromoni posobia dostatocne v podstate ked ma kompatibilnu krvnu skupinu tak by mala byt pritazliva

samozrejme nic nieje jednoduche a zavisi dost aj na tom ze aka ta baba je moze byt najkrasjia na svetre ale ked je furia tak nieje o com

Faith89

ahoj,no teda nezávidím ti túto situáciu,ale robila si niečo preto aby si to zmenila???nemyslím tým len chudnutie ale celkovo prístup k sebe samej..prečo si dovolila aby ťa ponižovali kôli kilám a tomu ako vyzeráš..v dnešnom svete sa musíš vedieť brániť.. v provom rade ,ak chceš aby ťa ľudia brali pozitívne ..musíš aj ty sama seba brať pozitívne a mať sa rada...a určite není pravda ,že chalani chcú iba baby kt.sú vychrdnuté..mám spolužiačku kt.má pár kg viac a chlapi sa otačajú viac za ňou ako za mnou prútikom:)takže hlavu hore:)
btw...nechcem byť zlá,ale ako sa tu už spomínalo tých "pár"kg v tvojom prípade pár není určite s tým niečo rob ..a to kôli sebe a svojmu zdraviu lebo 90 kg je veľmi veľa