*Chalani,prečo nechcete dievčatá čo majú to kilečko navyše???
Viete ja mam 18r. výška 170cm a váha:!!90kg!!
Už odmalička som bola pri-sebe,preto sa mi deti už od škôlky posmievali,a mala som s toho depky,nechcela som tam chodit...len kvoli tomu
Vysmievanie trvá až do dnes,v inej forme napríklad,chlapci na mna nezazeraju z usmevom že ma chcú
ale s úsmevom že ma ponižuju smeju sa mi,dokonca až raz k tomu došlo že ma podkli,hodili mi tortu di tvare
CHALANI PREčO TO ROBITE TAKYM BABAM čO MAJU KILO NAVYšE??
AKO SA DA V MOM PRIPADE SCHUDNUT? MALA SOM ANOREXIU,A TERAZ MAM BULIMIU PRIBERAM STALE.
A hanba mi som panna a ešte som s nikým nechodila,a dokonca ani pusa nebola,tak po tom túžim,ale asi to už nikdy nezažijem.
PROSIM VAS O POMOC,RADY,NO čOKOLVEK,DAKUJEM VOPRED KAžDÉMU *
Chalani,Prečo Nechcete Dievčata Čo Maju KG.Navyše?
som zena a nie chlap!
a som stihla!
a ziadna z vas obeznych ma nepresvedci, ze je to fajn, ked je zena obezna. je to skarede a vsetky z toho mate komplexy, no nic preto neurobite, len sa v jednom kuse stazujete, ze vas nikto nechce!
swišť
tak tó asi Ty si taky uboziak co raz pichnes a uz nevladzes,-)
baculka a obezne dievca je obrovsky rozdiel. neviem ktoremu chlapovi sa paci, ked obezna zena lezi na posteli a sadlo sa jej rozlieva az pod postel. ale je to vec vkusu.
tak neni pravda ze baculky niesu ziadane poznam hrozne vela bab ktore sa maju trosku pri tele a maju chalanou a nemaju problem si najst chalana a nie pre kazdeho chalana je dvolezite ze musi kocka vyzerat ako modelka lebo premna je dvolezite to aby som sa citil neskutocne prijemne s neakou kockou uz len jej pritomnost nech je volaco pekneho nech sa dokazeme neskutocne o vsetkom porozpravat a proste nech sa mi neboji povedat veci co by inemu chalanovi nepovedala
no neviem,neviem, ci uverit tomu, co tu pises. ale mozno ti aj verim, ze si mala vela chalanov, ale otazka je, ze akych? uboziakov, ktori nemali kde pichnut, tak bola dobra aj tucibomba? asi pravda bude niekde tam.
mozno nemas charizmu...a taku iskru...ja mam tiez skoro 90kg pri 170cm ale chalanov som mala viacej nez je prstov na oboch rukach viacej nez na 4 ruchach...a momentalne mam skoro dvoj rocny vztah ...ked sa budes oplakavat takto si chalana nenajdes...treba sa o seba starat a mat sa rada...chodit do spolocnosti...a usmievat sa :-)
katuskaja - tak asi mám iný vkus ako ostatný neviem ale vážne mi to nepríde moc.
No tak som rád, že som ťa potešil.
janulkaaa: neviem povedat, priatelka to neprezradila a ja to zistovat nemienim, aby som ju vazil a meral :)
volakedy som mala riadnu nadvahu a akosi mi to nevadilo. ani neviem preco. mojmu muzovi som sa "vraj" pacila. raz sme sa milovali na hoteli, kde som sa videla v zrkadle. skoro ma porazilo!!! same faldy, speky, proste hroza. podla mna sa to muzom nepaci. ved ani mne samej sa to nepacilo, tak som od toho dna prestala zrat a schudla som 30kg sadla. teraz je zo mna stihla zena, nie vychrtla a citim sa fantasticky a vlastne aj moj manzel priznal, ze vyzeram omnoho lepsie, ako predtym. je tomu uz 5 rokov.
takze baby! nenariekajte, ze ste tucne, neobvinujte z toho chlapov, ze vas nechcu, ale zacnite robit nieco s vasim telom!
Heinz-klátil
jeeej tak to si ma potešil, si mi moc imponoval...ďakujem Ti