bulímia pomóc už nevládzem

Príspevok v téme: bulímia pomóc už nevládzem
ja666

Ludia moji ja už nevládzem už sa neznášam tak že sa bojím čo urobím stále čosi do seba pchám a potom zvraciam ja už neviem čo jesť aby som si to nevičítala zbláznim sa z toho nikto to neviem a ani nechcem aby to niekto vedel a k lekárovi nemám ísť kde lebo v mojom oklolí ani nikto taký nieje pomôžtemi som posadnutá chudnutím celý môj svet sa točí okolo toho ako mám schudnúť a ako vyzeram je to strašné mna to už nebaví ja už nevládzem ale nedokážem to už toľko krát som si povedala že prestanem a začnem odznova ale aj tak to skončí pri raňajkách a potom to pokračuje počas dňa.

chcem veľmi schudnúť nie som vraj vôbec tučná ale ja sa tak stále vidím a uvedomujem si že som posadnutá chudnutím a bojím sa na následky v budúcnosti chcem mať deti ale takáto psychopatka ved nemôže byť matkou....
pomôžte mi prosím ale neposielajte ma k lekárovi lebo ja nemám ísť kam .........

palinnna

Ahojte dievcata!Uz davno som tu nebola...ya ten cas...sa v mojom zivote dost zmenilo...a vela som pochopila...a abz som nezabudla zacala som bojovat...takmer tri mesiace sa mi paradne darilo zit bez bulimie a anorexie..no dnes neviem preco, ale uplne spontanne ma nieco doviedlo na vecko...neviem, ci to bola bulimia...alebo nejaka chripkova choroba, lebo nezda sa mi, ze by ma trapilo, kolko som toho zjedla...no hnevam sa na seba...a hnevat sa aj budem...viem, ze zajtra vsak zacina novy den...a opat zacnem bojovat! Uz v tejto chvili tak chcem robit! Je to zavislost, ako alkoholizmus, nasou kazdonennou starostou sa bohuzial stalo jedlo...je to tazke, asi aj tazsie nez alkoholizmus...kedze liek nan je abstinencia, v nasom pripade je to abstinencia od chorej hlavy a jest sa musi!!!!Drim aj vam velke paste a som mysienkami s vami vsetkymi!!!Drzme si navzajom paste, ved ktora by nechcela byt opat plna seba, svojej jasnej a zdravej hlavy!Vela stastia!!!:)

evcca

baby, dik za povzbudenie. ta chut ako prisla, tak aj odisla, hoci to so mnou asi taku hodinku lomcovalo. som rada, ze som nepodlahla, bojujme spolu dalej, pekny vecer.

zuzana82

aj ja sa pridavam k ostatnym Evi.vsetko to je len psychicke a na nohy ta to nepostavi.
zaroven chcem povzbudit ostatne dievcata,kt.dnes ''maju chut'',drzte sa

jajka

ano,tie sposoby obcas naskocia,ale uvedom si,ze si to ty-len TY,ktora im da smerovanie ci sa uskutocnia a ty ich budes riesit prostrednictvom ppp(tym len zhorsis danu situaciu a svoje pocity),alebo si odozenies tieto myslienky a budes na seba hrda!si silna evka,ty sa z toho urcite dostanes a nehovorim ti to len tak!len pokracuj postupne v boji:)

evcca

dycham, aspon citim chlad. dufam, ze ta priserna bolest kosti a svalov aspon trochu povoli. je zaujimave ako naskakuju stare sposoby riesenia situacii.

jaja

vravim-skus sa ponatahovat pri otvorenom okne a predstavuj si pri tom nieco prijemne.napr,ze prichadza jar a s nou krasne pocasie:)

evcca

ja som dnes prespala celu noc aj den.
do kuchyne sa nechystam, aj tych desat metrov by ma unavilo, som jak sciplina.

jajka

evi!rozhodla si sa bojovat a vies,ze toto nie je riesenie tvojho problemu!vravim ti,unava pri ppp je bezny jav aj napriek tomu,ze vysetrenia su dobre...musis byt trpezliva,casom to pominie!ved vies ako dlho si bojovala s ppp doteraz,snad necakas,ze sa budes hned citit uplne okey,hmm?:)ale bude to stale lepsie a lepsie,ver mi,viem o com hovorim:)