Bolesť v kostrči

Príspevok v téme: Bolesť v kostrči
wewerka

pred dvomi dnami som mala urcitu pracu a musela som zhruba 12 hodin sediet za pocitacom a pisat. asi kazdu hodinku som sa presla a mala som aj polhodinovu prestavku takze to nebolo suvisle, ale predsa. stolicka je tiez makksia. avsak poslednu hodinu som uz mala neznesitelne bolesti kostrce. este dva dni potom/este chodim do skoly) ked sedim v skole alebo kdekolvek tak citim bolest, nie je sice az taka vyrazna, ale predsa mi dost otravuje zivot. povedala by som ze po dni aj nieco sa to uz upravi ale je to stale rovnaka bolest. co myslite ze s ty mam robit? dakujem:)

Súvisiaci obsah

Vava3256

Dobrý deň. Pred dvomi dňami dňami, teda včera som nešťastne narazila kostrčovú kosť. O stolný roh, celou silou. Strašne ma to bolí. Neviem čo mám robiť. Dokonca aj zo školy som musela odísť. rada by som zistila, je nutné, vyhľadať doktora. Dakujem

Jana1007

Ahojte, už dlhšiu dobu som pociťovala v oblasti kostrče bolesť, nie veľmi intenzívnu. Myslela som si že je to zo školskej stoličky, ale v poslednej dobe pri stolici mám na toaletnom papieri väčšie množstvo krvi. Iné bolesti nemávam a ani nemám pocity na svrbenie. Nevie mi niekto povedať či to nejak spolu súvisí a či je nutné navštíviť lekára?

Chudak

Ja ked som bol maly tak som raz pro bobovani sa spadol na kostrc a odvtedy pocitujem tu bolest pri sporte a ked so ju znova narazim tak bolest pretrvava niekolko dni pri sede,lahu a to man Len 14

Kýčera

Vyzerá to na zápal, takže lekárovi sa asi nevyhneš. Prečo Ti nepichol injekciu, máš snáď alergiu na BENZOKAÍNY?

Lubossko83

Poprosil by som radu.Pred 3 rokmi ma zacala y nicoho nic boliet kostrc a po niekolkych dnoch mi cele miesto riadne opuchlo, tak som siel k lekarovi, ktory mi to rezal a vyberal hnis...bol som tyzden z toho mimo,nakolko bol to riadny zakrok bez injekcii a mal som to zafacovane. Zhojilo sa to a po 2 rokoch mam teraz bolesti,ktore su 3-4 dni a potom mam mesiac-dva pokoj.Takto sa to opakuje. V detstve som narazil kostrcou o dvere,co moze byt pricina.Chcem sa opytat co mam s tym robit,pomaha nieco na to,ci ist opat k lekarovi a dat to na RTG?V sucastnosti mam to miesto len bolave a troska cervene bez opuchu ako to bolo pred zakrokom v minulosti.Vdaka.

frézia01

Ja som mala neznesiteľné bolesti kostrče. Absolvovala som rehabku a je to preč, akurát pri dlhom sedení ju pociťujem.

Josef

Už takmer pol roka mám bolesti v kostrči. Bolesť pociťujem pri sedení,pri ležaní na chrbte a pri jazde na bicykli.Nepredchádzal tomu žiadny náraz na kostrč. Pred prvými príznakmi som mal pri jazde skrivenú sedačku (predok sedačky dole).

wanda...

nikto nemal podobný problém ? nejaké krémy, či je dobré teplé alebo studené zábaly, či treba masírovať a pod.
dakujem