Tarlovova cysta

Mamamaria69

Aj mne diagnostikovali TC, chcela by som vedieť, či mám nárok na invalidný dochodok. Má niekto také skúsenosti? Dakujem.

FLER

Aj ja mam tarlovu cystu a problemy s platnickami a chrbticou, stale neuropaticke bolesti uz viac rokov a rada by som sa s vami podelila o svoje skusenosti. Vyskusala som vsetko mozne cez ozon, ozonove infuzie, ktore zabrali len kratku dobu.PRED NEDAVNOM som SA DOCITALA O KAPSACINOVYCH NAPLASTIACH, KTORE MOZE absolvovat len u lekara algeziologa alebo neurologa, ktory to robi,Ja som bola v KOSICIACH,kde p. doktorka na ambulancii algeziologie,mimochodom velmi prijemna, mila, kde sa zaoberaju neuropatickou bolestou mi lepila naplaste. Trvalo to všetko 2,5 hod.Robi sa to aj v BA. Zatial sa citim bez bolesti.Naplaste sa mozu opakovat kazde 3 mesiace.Moj kontakt 0905 561137.

krtko333

dobry den prosim vas moze mi niekto napisat a hlavne odpovedat ci je to vlastne vazne ochorenie ta TC a ci sa da vyliecit bez akejkolvek operacie,a ked uz je operacia nevyhnutna kam sa mam obratit je to riskantne dakujem

romanus101

Zdravim Vas. Zistili mi tiez tu TC po po roku v priemere 5mm laveho korena. U mna to zacalo panvou a vystrelovanim do pravej casti zadku a trva to doteraz, ked cokolvek robim. ci upratujem, vysavam a zametam. Po dvoch mesiacoch mi to prjslo do kolien a to bolo umucenie. take dva tyznde som ani nevedel chodit. Potom to ustalo. Dva krat som bol nuteny chodit s palickou. Povedal by som ze je to take navalove. Neviem si predstavit, ako by som dokazal pracovat. Teraz to citim pri dlhsej chodzi cele kolena aj stehna mi strpnu az zdreveneju. takze na etapy sa to da ako tak. Chodza po schodoch hore, to uz ani nehovorim. To som nuteny az po spickach chodit ako som cely dreveny v kolenach. V poslednej dobe asi tak 2-3 mesiace zacinam citit bolest chrbta a prseuva sa to do hrude. A najhorise je na tom to ze mi to zacina tlacit na mozog. nedokazem sa sustredit na bezne veci. Hlavne pri soferovani, ked niekto so mnou rozprava sa nesustredim sa na premavku, lebo rozmyslam co chce ten druhy odo mna. Zabudam a nepametam si dost caste veci. Vsetko si musim dopredu nalanovat a pisat si co musim vybavit ci do kalendara alebo mobilu, ako pripomienku. Pocitujem aj tlak v hlave kolo spankou a hore na cele a tlak v ociach az mi s oci vyteka taky tahavy hnis, ked si posucham oci. Ked sa podari to vyberiem a ked nie tak nemozem ani otvorit oci. Tiez si musim po obede pospat a trpim vecernou nespavostou. Tieto problemy trvaju od polky marca 2012 a stupnuju sa. neurologicka mi povedala, ze to nie je nic vazne a ani diagnoza nie je.

Zdena

Zdravím ,Ti z Vás, kteří máte diagnozu Tarlovova cysta,můžeme nabídnout naše nové stránky na netu,kde si můžete přečíst diskuzi a novinky co se dozvíme.Najdete nás na www.tarlovovacysta.cz ,zakládáme sdružení do české asociace pro vzácná onemocnění ČAVO .

RNG

opravca, enzymy
Dobry zdroj na internete je napr iherb.com, kde maju dobey vyber, znesitelne ceny a dosial najlacnejsie postovne do Europy. Ine doplnkove zdroje pouzivaju drahsie postovne.

RNG

Mafdarsko nie je prioam zdrojom najlepsich doplnkov na svete, ja by som sa skor obratil na Google.com, tam su uvedene rozne enzymi a ine doplnky z celeho sveta, a najma z USA, kde je doplnkovy priemysel daleko najvyspelejsi.
Pod silne enzymi myslim napr davku 6-10 gramov (ekvivalent) pancreatinu. Napr firma NOW foods ma kapsule pancreatinu pod menom Pancreatine 4 x 500 mg, tj kazda kapsula je ekvivalent 2 gramy pankreatinu.
Jodu sa odporuca niektorymi lekarmi brat 2 az 6 mg denne, co je este stale ovela menej, nez je priemerna spotreba na Japonca, kde dospely dostava v priemere z morskych rastlin v jedlach 13.5 mg, podla oficialnej Japonskej statistiky. To je vyse 80 nasobok odporucenej dennej davky, a roku 1948, ktorej sa vacsina lekarov tak krcovite drzi, hoci novsie vyskumy(desitky tisicov) po 50tych rokoch toto v mnohych pripadoch uplne vyvratili, co medicka komunita oficialne nechce brat do uvahy.

nora

prosím vas napište název enzymu co prodavaji v Madársku, ,děkuji. taky mám TC a můj zdravotní stav se zhoršuje.