do kolkych tyzdnoch (dnoch) sa da prerusit tehotenstvo bez "potratu" ?myslim nejakou injekciou alebo tabletkou...dik za odpoved
Do kolkych tyzdnoch (dnoch) sa da prerusit tehotenstvo..
boze mna porazi:((((((((( ! ak neexistuje ziadna blba injekcia ked si akurat tak v 3 tyzdni tak to fakt nechapem! co ti na tom potrate zoberu ked tam este do kopy nic nebude ...! takto sa to vyvolanim kramov moze vyplavit ved to nemoze este nic velke byt! poradte mi prosim ! ja sa bojim ist aj na tu blbu gyndu nie tak na potrat!!
a preco chces vlastne ist na potrat?
slobodna ty nebud mudra. ty poznas tu, co zalozila toto forum? pytala radu, nie odsudzovanie. mozno to bola len blba nahoda, ze otehotnela, tak si myslim, ze nezasluzi tvoje osocovanie. a ci pojde alebo nepojde na potrat teba fakt nemusi trapit
v tomto pripade pomoze len potrat...teda pomoze ako pomoze...jednak na to treba asi 300eur a jednak hrozi psychicke zrutenie zeny a je tu aj moznost, ze narusenim maternice uz nikdy nebude moct mat deti
ale ked chce niekto podstupit takyto zasah nech sa paci..
v tomto pripade pomoze len potrat...teda pomoze ako pomoze...jednak na to treba asi 300eur a jednak hrozi psychicke zrutenie zeny a je tu aj moznost, ze narusenim maternice uz nikdy nebude moct mat deti
ale ked chce niekto podstupit takyto zasah nech sa paci..
viks, jedine normálny potrat, žiadna tabletka ani nič nie je u nás legálne...
n,,, keď sa tematike nerozumieš, tak aspon nepíše hlúposti najvyššieho stupňa. vyvolávacia injekcia je na vyvolanie MENZESU a nie na vyvolanie potratu a ak je už vajíčko oplodnené a uhniezdené, žiadna vyvolávacia injekcia ho nevyplaví...
takže si najskôr naštuduj a až potom píš "rozumy"...
no tak to dúfam máš.. už po 18.... uf.. ako písali nižšie existuje taká tabetka.. tá mini interupcia (neviem o tom veľa nepotrebovala som ju) ale je možná predaja len v Rakúzku, tuším v poľsku.. (to neviem s istotou) ale tiež ti to tam nepredajú len tak ako ibalgin.. tiež to predavajú na lek. predpis a ak sa už užije takáto tabletka tak musí byť tá dotyčná pod dohľadom pretože žena začne nehorázne krvácať a bude v bolesitach... tebe uf už asi nič nepomôže keby si to zistila hned .. tak môžeš isť ku gynekologovi ten ti pichne injekciu na vyvolanie menštruacie a tým sa vyplaví to oplodnené vajíčko... inak už je interupica... ty neodkladaj nič.. to ti radím dobre.. ak sa bojíš rodičov nehovor im to ale hned choj za gynekologom.. a povedz mu tvoj prípad.. že nechceš to tehotenstvo.. čím skôr.. na interupciu tým lepšie.. keďže to bude len v začiatočnom štádiu.. hned zajtra tam naklusaj.. ak to budeš odkladať.. tak pre teba horšie.. inak ..pre dieťa lepšie si ho necháš
viks . na slovensku nie. bud interrupcia alebo nic.
Potrebujem s istotou vediet či existuje nejaka injekcia na potratenie alebo tabletka. Neprotrebujem tu tie (po)72 hodinovky... meška mi menštruacia už 3 tyždne a zistila som že som tehotna.. Prosim poradte ak o niečo viete.. :)