do kolkych tyzdnoch (dnoch) sa da prerusit tehotenstvo bez "potratu" ?myslim nejakou injekciou alebo tabletkou...dik za odpoved
Do kolkych tyzdnoch (dnoch) sa da prerusit tehotenstvo..
Beriem anti, a pocas 7dnovej pauzy som prvu tabl z dalsieho blistra vzala na 7. a nie az na 8. den, teda som mala len 6dnovu pauzu. S priatelom sme sa milovali casto a hned po mens. Je to velky problem?
mna by zaujimalo ci funguje take ako som citala v puberte v bravo girl, ze staci basketbalovou loptou dostat supu do podbruska a je tu potrat... alebo nejaky babkovsky zaruceny sposob ako dosiahnut neplonost? lebo ja deti nechcem ale zas do narkozy koli tomu ist by som tiez nechcela
táto téma je stará tri roky :DDD
:D ako ja sa v tom nevyznam ale...
Interupcia: da sa vykonat do 3mesiaca, musis vypisat nejake papiere ktore sa posielaju do blavy...inak si nemyslite ze to nema nijake nasledky
u nas sa interupsia nerobi ziadnymi injekciami ale chirurgicky alebo ako to mam nazvat ma opravte
ESCAPELLE-najznamejsia tabletka po, uziva sa asi do 48 hodin od pohl. styku
pozor na taketo veci mozu sposobit neplodnost
takže vravíš že sa nemusím do nej vystrikať stačí ak som do nej pichol asi na minútu penis?
lubomir: gratulujem otecko
prosím Vás mal som cvíľku nechránený styk s partnerkou, bolo to iba chvíľku lebo potom sme už použili kondóm, len ona mi vraví že je možné že bue tehotná len preto že z penisu idú počas sexu výlučky ktoré obsahujú semeno, ja som si myslel že by som sa musel vystriekať do nej, tak kto má pravdu? ďakujem za radu
Tehotenstvo sa prerušiť nedá,tak ďaleko ešte medicína nepokročila..
Možno ukončiť.
Ale prerušiť???
Luna26 - tvojmu príbehu neverím... otehotnieť tri krát neplánovane pri chránenom styku by bola riadna náhoda...
Potrebovala si proste napísať ospravedlnenie za všetky ženy, ktoré podstúpili potrat... ale uvedom si jednu vec, každá, ktorá to urobila nesie svoju vlastnú vinu a každá to urobila pre niečo iné... neexistuje schéma, podľa ktorej sa žena má rozhodnúť, čí ísť alebo nie na potrat...
Úprimne, niektoré dovody uznávam.... ale keďže sama som mala problém otehotnieť nechápem ženy, ktorým sa to tak ľahko podarí a potom sa tak ľahko toho plodu zbavia....Ale to ony nemožu chápať keďže nikdy nezažili to, čo my snažilky, nechodievali pravidelne na kontroly, neužívali lieky, hormóny, nemerali si teplotu, nepodstúpili umelé oplodnenie, nerobievali si každý mesiac test, neplakali zakaždým, keď videli len jednu čiarku... Nevieš si predstaviť tú bolesť, to prázdno, keď znova zistíš, že si sama... že v tebe nemože narásť nový človek... že nemožeš dať život tak, ako ho dali tebe...