chlpy :((((

Príspevok v téme: chlpy :((((
i hate it

:( neznášam svoje telo....mám len 16 a všade sa mi tvoria chĺpky..okolo bradaviek,nad hornou perou....je to hnusné...ale najviac mi vadia tie na rukách..sú dosť dlhé :( strašne sa za to hanbím...neviem čo s tým...keby aspoň neboli dlhé.. :( prosím, nepíšte mi, že to nič nie je, lebo pre mňa je to strašné...poraďte, čo sa s tým dá robiť :( aspoň s tými rukami...keby som brala nejaké hormonálne lieky, tak by to len prestalo, ale nezmizlo, však? :(

i hate it

nemohla by sa tá vyššia hladina testosterónu zistiť aj pri testoch na štítnu žľazu? pretože tie mi robili pred mesiacom, a obvodná povedala, že je všetko v najlepšom poriadku..

poliewoocka

Chod na endokrinologiu,normalne to nie je.Mas poruchu nadobliciek.Testosteron v zenskom tele nema co hladat v takom mnozstve,aby to bolo viditelne.Kozmetikcka vyriesi tvoj problem len zvonka,ale pri zdravotnych tazkostiach,ako aj pri akne,treba liecit najprv zvnutra.

ivuša

skus zajst za lekarkou, moze to byt hormonalna poruch anadobliciek, vtedy sa tvori nadmerne ochlpenie...okolo bradaviek by sa ti chlpy moc tvorit nemali...ak je to nahodou horonalna porucha, poriesi s ato liekmi