chlpy :((((

Príspevok v téme: chlpy :((((
i hate it

:( neznášam svoje telo....mám len 16 a všade sa mi tvoria chĺpky..okolo bradaviek,nad hornou perou....je to hnusné...ale najviac mi vadia tie na rukách..sú dosť dlhé :( strašne sa za to hanbím...neviem čo s tým...keby aspoň neboli dlhé.. :( prosím, nepíšte mi, že to nič nie je, lebo pre mňa je to strašné...poraďte, čo sa s tým dá robiť :( aspoň s tými rukami...keby som brala nejaké hormonálne lieky, tak by to len prestalo, ale nezmizlo, však? :(

i hate it

hmm...staršia sestra má tiež tie isté problémy s pleťou a vlasmi (s ochlpením nie), chodila aj ku homeopatičke, ja som sa pýtala kožnej, čo s tým, ale nikto nám nepovedal ani slovo o tomto....z hormonálnych liekov priberiem?

i hate it

165 cm, 54 kg...môže s tým súvisieť aj rýchlo mastiaca sa pleť a vlasy (umývam si ich denne, tak rýchlo mi mastnejú)

poliewoocka

Mamine povedz,ze to normalne nie je,ze mas poruchu nadobliciek,ktora moze vyustit do dalsich tazkosti,ze toto je len "povrchova" reakcia.Ze si zena a jednoducho ti to vadi.Je len na endokrinologicke,ake lieky ti nasadi.
PS:aka je tvoja hmotnost a vyska?

i hate it

a ešte jedna otázka...hormonálne lieky majú iste aj nejaké vedľajšie účinky, ktoré ma nepotešia, však?

i hate it

ale odporúčanie nepotrebujem však? len teraz neviem ako to povedať mame...lebo ona z toho nič nerobí, keď som jej vravela, že ma to trápi, tak sa dokonca smiala! asi jej musím pohroziť rovno tým, že som zjavne chorá, že to nie je v poriadku...

poliewoocka

Stitna zlaza produkuje uplne odlisne hormony.Je to zamerane na poruchy metabolizmu.Po skusenostiach s lekarmi(cest vynimkam)viem,ze si musis obehat vsetko sama.Ziadaj o konkretne vysetrenie.