chlpy :((((

Príspevok v téme: chlpy :((((
i hate it

:( neznášam svoje telo....mám len 16 a všade sa mi tvoria chĺpky..okolo bradaviek,nad hornou perou....je to hnusné...ale najviac mi vadia tie na rukách..sú dosť dlhé :( strašne sa za to hanbím...neviem čo s tým...keby aspoň neboli dlhé.. :( prosím, nepíšte mi, že to nič nie je, lebo pre mňa je to strašné...poraďte, čo sa s tým dá robiť :( aspoň s tými rukami...keby som brala nejaké hormonálne lieky, tak by to len prestalo, ale nezmizlo, však? :(

stratena18

*PROSIM PORADTE TERAZ MNE,SOM ZUFALA*
Môj problém...Mam 18r za 3 mesiace 19r .
A moje prsia ani nevidno..zato brucho,stehna a zadok..tie vidno...
Terz mi poviete že cvič,nejedz to a to..ale ja to dodržiavam...a zda sa mi že ešte priberam viac.. (168cm , 67kg)
a tie chĺpchy..ako chlap...
po zdravotnej stranke som v pohode...
ale mne sa to nezda.. tmave chĺpky nad hornou aj dolnou perou,chlpky aj na nose..hrube výrazne obočie...
no a mama sa čuduje že nemam chlapca,mna nik nechce...fakt mam take chvile vo svojom živote že by som najradšej zomrela...

i hate it

hmm no takže je načase to riešiť..dúfam, že ma nebude endokrinológ posielať za gynekológom, lebo ma to naštve :D ďakujem za pomoc..

poliewoocka

Ano,toto vsetko sposobuje nerovnovaha hormonov.Ak sa sami citite zle,nikto,ani vasi rodicia,nemaju pravo rozhodovat v tomto za vas.Zdravie je dolezite.
Selly,nedostatok estrogenu,nadbytok muzskych hormonov.

selly

ja mam tiez taky problem a moze s tym suvisiet aj to ze som rovna ako lata? :( prsia mam dost male na to ze uz mam skoro 18

i hate it

tak to teda áno :)dosť by mi odľahlo...je to dosť neestetické, a ešte to dokonca ohrozuje aj moje zdravie..uvidím, čo povie mama..

poliewoocka

Chlpky pod ustalenou hladinou zacnu slabnut,postupne blednut a rednut.Pokozka prestane produkovat take mnozstvo mazu.Budes stale pod dohladom doktorky a chodit na kontroly,az kym problem nevymizne.Ale myslim,ze to stoji za to:)

i hate it

a ešte jedna otázka: ako to vlastne funguje? ostane mi taký stav chlpov aký je, prestane to rásť, alebo ako to je? čo to vlastne zmení? díky krásne za pomoc :)

poliewoocka

Kozna lieci majma vonkajsie prejavy choroby a ako im predchadzat.Mastenie vlasov,pokozky,akne,ochlpenie su jasne priznaky nerovnovahy hormonov v tele.Nie je iste ci ti predpise hormonalne lieky,preto to nejdem rozoberat.Tieto stavy dokaze potlacit aj antikoncepcia,pretoze potlaca androgeny a sama obsahuje testosteron.Iba toklo-mozes,nemusis pribrat.Zalezi na liecive.Musis sa poradit s odbornikom.