Prosím Vás pomôžte! Včera som si prefarbila vlasy na čierno. Chcela by som sa však opýtať, aký odstup musí byť pri prefarbení a ďalším farbením, aby sa mi nezničili vlasy. Ďakujem veľmi pekne sa radu a rada odpíšem a budem vďačná za čokoľvek čo napíšete. Ajka
farba na vlasy hrôza!
NO,PRAVDUPOVEDIAC MáM 3 KRABIčKY
ASI NEBUDEM RISKOVAŤ čO?
PROSíM VáS PORADTE-MáM FARBU NA VLASY,ALE Už PO ZáRUKE-MáM JU POUžIŤ,čI VYHODIŤ?
do zelena chytaju skor take svetlohnede farby, resp tmavo plave, ale pokym si das tmavsiu hnedu tak urcite nie
mne pomohla henna zbavit sa ciernej farby, uz po prvom pouziti ozivila vlasy, zhrubli mi a zhustli, henna zaroven zatonovala ciernu tak, ze ju nebolo vidno, asi tak po 3. pouziti uz som ciernu vobec nemala-je dostupna vo velkej skale farieb, poslem aj foto na mail na poziadanie a porovnajte si...akurat detail : pisu v navode, ze na hodinu, ale ja si ju nechavam na celu noc :D a zrejme to mi tak dobre robi na vlasky :) konecne vyzeraju zdravo....
ze bez toho aby vlasy utrpeli to spravia v kadernictve? aspon nepis hluposti. aj kadernicka predsa musi pouzit peroxid nato aby vytahala z vlasov farbu. ci nie? oni tam pouzivaju zazracne pripravky? v kadernictve je to len o to lepsie ze tam s tym uz maju skusenosti a vedia lepsie posudit ako to nanasat, ako dlho to na hlave nechat a pod.
lenkaa12345
a ostatne ktore chcu byt pekne blond
Lenka, dufam ze nie si kadernicka. Samotny peroxid Vam vlasy len trochu zosvetli a narusi! V ziadnom pripade nevytiahne pigment tak, ako by ste asi chceli. To by ste museli opakovat viac krat a vlasy by to naozaj odniesli. Zalezi na percente, ktore obsahuje. AK chcete mat z tmavych vlasov (toboz este farbenych) svetle, nerobte to doma! Dobry kadernik/ kadernicka Vam vlasy zosvetli bez toho, aby nejako vyrazne utrpela kvalita.
Takze v tomto pripade radsej nesetrite, pretoze v konecnom dosledku sa k tomu kadernikovi dostanete aj tak, aby Vam dal vlasy dokopy, ak to vobec pojde.
Karin
hena tiu vlasy nezosvetli. ked chces mat svetlejsie vlasy ako mas ofarbi ti ich jedine peroxid