Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypocitave mrchy? vsetky?

Príspevok v téme: Vypocitave mrchy? vsetky?
rodrigez

Zdravim vas... viem ze toto nie je moc o zdravi, ale tato stranka mi pripada ovela plnohodnotnejsia ako nejaky pokec a podobne. V kazdom pripade so zdravim to trocha spolocne ma, hlavne s dusevnou vyspelostou, alebo nevyspelostou (necham na vas). Pytam sa hlavne vas mile damy. To su vazne vsetky dnesne zeny vypocitave, sebecke mrchy? Uz si ani nepamatam, kedy som naposledy stretol niekoho, kto nie je zahladeny len sam do seba. Ak mam povedat konkretny pripad, co by ste si pomysleli o zene, ktora vam s uzasnym kludom len tak povie ze nevylucuje v buducnosti podvod... ze potrebuje nadstandardne fin. zabezpecenie a ak nieco take stretne je koniec a podobne blafi... podotykam ze vobec sa nemam zle, dokazem sa o seba velmi dobre postarat ale... taketo individua ja stretavam stale... uz sa ani neodvazujem s niekym novym zoznamit, asi sa odstahujem na druhu planetu... To si vazne kazda trochu krajsia zena mysli ze peniaze su stastie a stastie su peniaze? Ako to teda je? Vsetky ste take?

nela

ked sa na to pozriem trosku z tvojho pohladu , tiez mam hlavu v smutku , sama by som si nevedala asi vybrat a obavala sa toho , tak ako hovori mariaa, dnes sa chce kazdy zabezpecit financne vidia v tom istou , niektora ide za karierou ina z peknou tvarickou ide po prachacovy

rodrigez

maria... no jo, mas pravdu. mna len udivuje, ze clovek zahodi lasku, ktora sa hlada tak strasne tazko kvoli takej veci ako su prachy. Ved ked niekoho lubim a este sa dokaze o mna aj postarat, co chcem viac? To ze nebudem chodit na dovolenku 3 krat do roka je tak strasne velky problem? Ist v zime na lyzovacku a v lete na dovolenku to je malo? Proste ludia su nenazrani a nemaju absolutne moralne hodnoty... radsej si vyberu zivot s peniazmi bez lasky...

rodrigez

nela... nie, nejdem len po poknych babach, to v ziadnom pripade. Musi sa mi samozrejme pacit. Nemusi byt nic vynimocne, to by som ani nechcel. Len akosi na take stale narazam, neviem cim to je. Vzdy je to zo zaciatku strasna pohoda a po par mesiacoch z nich vylazeju taketo keci. To su potom soky ze by sa jeden z toho zblaznil. Hlavne ta posledna, to ma vazne sklamalo... ale je to v podstate jedno, viem ze urcite niekoho stretnem... co je horsie ze uz nemam chut nadviazat novy kontakt... proste som zhnuseny

[zruseny12]

no prave o tom to je,dnesne zeny sa vedia krasne pretvarovat...ale nie vsetky,na to musia mat aj povahu...a charakter tu hodne zohrava ulohu.Ale aj chlapi su taky,moj ex tiez ma predal za peniaze...takze je to na stejno,lebo aj kolko je chlapov ,co sa nechaju zivit dnesnej dobe...niekedy si kazdy zarabal na seba...teraz je to tak,ze bud je chlap odkazany na zenu alebo zena na chlapa...nic Ti neostava,len sa s tym zmierit,mne tiez moc ta doba nevonia,ale co uz musime nejak zit...

nela

aaaaaale nesmut, asi treba trocha trpezlivost a najdes aj taku co sa nebude zaujimat len o tvoje konto , ale aj o teba
.a este otazocka a to hladas za kazdu cenu len peknu babu ? nehovorim ze mas ist po niekom kto sa ti nepaci, ale mam z teba dojem ze ides vyslovene po kraskach , potom sa necuduj , dnes su baby dost sebavedome a namyslene(nie vsetky )aj ked niekedy nie je na co aspon v pripade ze potrebuje k zivotu len prachy , sex ,milenca v zalohe a este nejke faro,

rodrigez

mariaa... no ale ten rozdiel je len 15 rokov a zmyslanie sa tak strasne zmenilo. Ja napr. nedokazem pochopit chlapa co ma na sebe pricicanu nejaku botu, co ho meria len na zaklade bankoveho konta, resp. vysky zarobku... ved by som si musel pripadat ako totalny idiot byt s takym clovekom...

rodrigez

barbinka... tak to je povzbudive... 90% tychto vyciciavaciek to je des... asi to zabalim a kupim si psa...
Problem je v tom ze niekto najde zmysel zivota v kariere a v praci, ale ja nie... Mam pocit ze povaha rodinne zalezeneho cloveka s nematerialnymi hodnotami je v dnesnej dobe absolutne ohrozeny, ak uz nie skoro vymrety druh. Je mi z toho pekne spatne.

[zruseny12]

no rodrigez,teraz je taky bohuzial svet.Niekedy,to bolo ine.Vies,ja sama mam syna,nie je vypocitavy,ale neplanuje tak skoro rodinu len s toho dovodu,lebo vidi aka situacia jw dnes,a dnesne zeny su tiez uz tak prisposobene,vidia ako sa trapia ich rodicia,tak mozno len preto...ale tym nechcem zastavat zeny.Ja len porovnavam nas/ja mam 40rokov/ako to bolo a teraz...je to velmi hrozny svet...vsetko je zalozene,na peniazoch a na tom ake mas znamosti...

barbinka

Všetky také nie sú. Ale je ich 90% percent. niekedy aj ja mám pocit, že som sa narodila v zlej dobe. Neznášam štetky, ktoré idú len po peniazoch.