Vypocitave mrchy? vsetky?

Príspevok v téme: Vypocitave mrchy? vsetky?
rodrigez

Zdravim vas... viem ze toto nie je moc o zdravi, ale tato stranka mi pripada ovela plnohodnotnejsia ako nejaky pokec a podobne. V kazdom pripade so zdravim to trocha spolocne ma, hlavne s dusevnou vyspelostou, alebo nevyspelostou (necham na vas). Pytam sa hlavne vas mile damy. To su vazne vsetky dnesne zeny vypocitave, sebecke mrchy? Uz si ani nepamatam, kedy som naposledy stretol niekoho, kto nie je zahladeny len sam do seba. Ak mam povedat konkretny pripad, co by ste si pomysleli o zene, ktora vam s uzasnym kludom len tak povie ze nevylucuje v buducnosti podvod... ze potrebuje nadstandardne fin. zabezpecenie a ak nieco take stretne je koniec a podobne blafi... podotykam ze vobec sa nemam zle, dokazem sa o seba velmi dobre postarat ale... taketo individua ja stretavam stale... uz sa ani neodvazujem s niekym novym zoznamit, asi sa odstahujem na druhu planetu... To si vazne kazda trochu krajsia zena mysli ze peniaze su stastie a stastie su peniaze? Ako to teda je? Vsetky ste take?

lencok1

ale zasa si myslim ze urcite existuju baby ktore stoja zato...len je ich tazke v tomto chaose najst...myslim ze ona si ta raz najde sama, tak vela stastia...

deee

Ahoj, odporucam hladat, vsimaj si svet okolo seba, chod na miesta, kde si este nebol, skus si vsimnut aj menej napadne zeny...dnes su zo zien casto karieristky, chcu byt samostatne a zarobit si na seba, to je vsetko pekne, no niekedy to vyusti az k celozivotnej snahe mat stale viac...a vytrati sa hranica...niektori muzi automaticky svojim vystupovanim, spravanim pritahuju ciciny, skus sa opytat nejakej svojej zeny kamosky ako na nu posobis...a nevzdavaj sa...drzim palce

rodrigez

No lea mas pravdu, je vela takych... ale aj vela takych, co to skusili a zistili ze to za to vobec nestoji a teraz nehovorim len o tej stranke ako sa tu cely cas bavime:)

lea

no ale aj mnohi muzi su pokrytci- takymi pipkami naoko opovrhuju, ale pritom by si urcite dali povedat, len sa ich boja oslovit a boja sa hlavne odmietnutia.

rodrigez

Ano, mate pravdu vsetci, je to vsetko aj moj nazor. Problem je asi aj v tom, v akej spolocnosti sa pohybujem. Pracujem vo velkej firme, kde je to sama karieristka a podone zmyslajuca osoba, ci uz chlap, alebo zena. Vela krat mam pocit ze sem ani nepatrim, ked vidim tie priority ludi.
Nehladam ani vyfintene pipky, s tou by som sa ani do reci nedal, to nie je nic co sa mi paci. Len sa mi zda ze tie mile holky, co ich byvalo tak vela niekam pozaliezali, alebo dostudovali a pretransformovali sa na tieto kvazi osobnosti, co si nevazia absolutne ludi, len same seba. Co uz, radsej sam ako s pijavicou.
Najvacsia haluz na tom je, ze clovek nehlada nic, len sa to akosi vzdy niekde naskytne. Asi zacnem menej chodit do tej cajovne:)