Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypocitave mrchy? vsetky?

Príspevok v téme: Vypocitave mrchy? vsetky?
rodrigez

Zdravim vas... viem ze toto nie je moc o zdravi, ale tato stranka mi pripada ovela plnohodnotnejsia ako nejaky pokec a podobne. V kazdom pripade so zdravim to trocha spolocne ma, hlavne s dusevnou vyspelostou, alebo nevyspelostou (necham na vas). Pytam sa hlavne vas mile damy. To su vazne vsetky dnesne zeny vypocitave, sebecke mrchy? Uz si ani nepamatam, kedy som naposledy stretol niekoho, kto nie je zahladeny len sam do seba. Ak mam povedat konkretny pripad, co by ste si pomysleli o zene, ktora vam s uzasnym kludom len tak povie ze nevylucuje v buducnosti podvod... ze potrebuje nadstandardne fin. zabezpecenie a ak nieco take stretne je koniec a podobne blafi... podotykam ze vobec sa nemam zle, dokazem sa o seba velmi dobre postarat ale... taketo individua ja stretavam stale... uz sa ani neodvazujem s niekym novym zoznamit, asi sa odstahujem na druhu planetu... To si vazne kazda trochu krajsia zena mysli ze peniaze su stastie a stastie su peniaze? Ako to teda je? Vsetky ste take?

vanilyeyes

rodrigez a este jedna rada. Neobdaruvaj svoje dievca drahymi darmi, pretoze potom si zvykne na urcity standard a bude chciet stale viac a viac. A holka, ktora by dary od teba pravidelne pozadovala urcite za to nestoji.

vanilyeyes

rodrigez to je tak trosku aj vina vas chlapov. Privelmi dvihate sebavedomie niektorym zenskym a potom to takto dopadne, kazdopadne urcite existuju aj normalne dievcata, ktorym nejde len o peniaze. Spominal si, ze kazda pekna holka ma vysoke naroky. Tak sa nezatazuj na pekne, chude holky, ktore sa obliekaju podla najnovsej mody a vymetaju bary a diskoteky ... ja som nastastie nasla cloveka, ktory nie je zainteresovany len na hmotnych veciach a urcite takeho cloveka stretnes aj ty. Len musis chodit s otvorenymi ocami a chodit na tie spravne miesta (tym nemyslim bary a diskoteky )

lencok1

ale zasa si myslim ze urcite existuju baby ktore stoja zato...len je ich tazke v tomto chaose najst...myslim ze ona si ta raz najde sama, tak vela stastia...

lencok1

je to tak:(...dnes je vsetko tak povrchne...ja normalne niekedy zavidim svojim rodicom v akej dobe vyrastali...myslim ze tie vztahy boli omnoho omnoho lepsie...skoda ze sa to straca...keby sme si to vsetci uvedomili tento svet by bol uplne iny...ja sa liecim na depresie a jedna z veci ktora ma k nim dohnala je tento kruty svet...a to si vsetci myslia ako mam vela, dokonca mi vedia zavidiet:(...ale mne chyba ten pocit, ze toto vsetko, aj to trapenie, stoji zato a zit sa oplati...no hadam k nemu dospejem

mentolka

rodrigez nehladaj nasilu,laska si ta najde sama,nechaj tomu volny priebeh. skusaj sa najprv dobre zoznamit a otukat si novu partnerku,to ake ma nazory, ake uznava v dnesnom svete hodnoty- to nezistis ani po prvom,ani po druhom rande.zelam ti vela stastia.
PS:skoda ze ja som uz vydata xixi.

rodrigez

Lea... jasne, ja nemam problem sa o svorku postarat, myslim ze celkom ok, ale nechcem taku, pre ktoru su peniaze viac ako cit... o tom vravim...

age44

no, rng, ja som tiez z ineho storocia, pozerat na peniaze....
vzdy vravim, hlavne je, aby sme boli zdravi, peniaze uz nejako zarobime.

lea

Rodriguez, nechcem ti brat iluzie, ale je to skratka instinkt zakodovany od pravekych cias. schopnejsi muz (teda v dnesnej dobe fin.zabezpeceny) dokaze uzivit svoju svorku(rodinu) a vychovat potomstvo

RNG

Som velmi rad, ze som vyrastol v inej dobe, ked este znacna cast dievcat aj chlapcov nebola natolko materialne zainteresovana ako dnes.

nela

take pipenky by si mal poznat z dialky , maju na sebe najnovsie modne handry , vystajlovane apod (samozrejme nehovorim a vsetky babach co sa o seba staraju a dbaju na seba , no moje skusenosti to zatial vzdy potvrdili