Oplati sa mi užívať HAK?

jaja

niektoré kočky asi nečítali, čo to všetko môže spôsobiť v extrémnych prípadoch, ale kde je napísané, že akurát ja sa tomu vyhnem, ked to budem kludne dalej jesť???

jaja

vieš pravda je aj to , že veľa tých nežiadúcich účinkov sa podcenuje, lebo keby vyšli na svetlo sveta, nikto by to nechcel jesť... jasne , je to vec každého, kým som nezažila čo som zažila- a nebolo to nič príjemné, tak som mala podobný názor ako ty... je to biznis v 1 rade, a zdravie je na 2 mieste...

slniecko285

Ja si myslím že je to dobra vec, pretože už aj dnešná mladež začina dosť skoro viesť pohlavný život a keby tie dievčata nemali HAK tak su možno davno na potrate alebo 16-ročné kočíkajú myslím že ani ich rodičia by neboli nadšený keby mali vnuča a museli sa starať oňho kým nedokonči ich dievča školu...každý má osobný názor ale veľa dievčať, žien používa antikoncepciu každý liek ma nejaký vplyv na organizmus to je jasne a keby to spôsobovalo nejaké velmi vážne veci tak sa to asi nepredpisuje. A jasne po vysadení sa musí zas telo odvyknuť od tých hormónov a chvíľu to trva ale potom je zas všetko ok:)

jaja

no presne ako píšeš, kým nezažiješ na vlastnej koži, čo to môže spôsobiť, tak to kludne papkáš dalej a spokojne... a nevieš čo bude o mesiac- rok- ked vysadíš... noo ja ostanem verná tým kondomom+vyťahovať,a verím , že sa už postinoru vyhneme, to je ešte väčšia pecka ako hak aj ked 1-razová...

lolita22

averu - potyzdni odkedy zacnes brat, mozem sa vyspat s chalanom, EVRA je dobra naplast kamoska ju bere uz 5 mesiace a zatial si pochvaluje, pretoze nejde cez traviacku preto,,a tabletky - no prost niekomu to sadne a niekomu nie, pricom to znenavidi, na mne to ziadne skody neurobila - zatial... a je to vzdy lepsie ako mat kondom a potom ti praskne a ist si po postinor, to je dalsie svinstvo, taze to mate jedno, pocula som vsak ze sa mozu davat injekcie kazde tri mesiace, pricom sa zastavi menstruacia a takze nemozte otehotniet.. tiez jedna z moznosti,poculi ste uz o tom?

jaja

stačí si vybrať zdravie-hak! ja som tiež bola zástanca tejto ochrany, až kým som neprežila to peklo, čo mi spôsobila... dohodli sme sa s priateľom kondom+vyťahovanie, aj ked je to nepraktické a rušivé... ale neškodí to!

janka ´:o)

-ano ja viem že hormonalna antikoncepcia vo forme liekov je velmy škodliva,ale potom ako sa mame chranit pred tym aby sme neboli tehotne a nemali 10deti ????????????????
počula som o antikoncepcii EVRA že je to naplast a lepi sa to na pokožku,a že je dobra spolahliva,a neškodi organizmu.. čo si o tom vy myslite?
*surne*dakujem*

jaja

len tie kočky, čo brali hak a nessadla im, vedia posúdiť aké je to svinstvo, a čo to dokáže porobiť s telom a hlavne psychikou, aj niekolko mesiacov od vysadenia.. tie čo im sadla, mali šťastie, ale aj tak si do vnútra nevidia....!!!! som proti hak - z vlastných skúseností!

averu

podla mna sa ti jednoznacne oplati pretoze si môzes byt o daco istejsia ako s kondomom,, a ja by som sa chcela spytat kolko po zacatí puzivania HAK sa môžem vyspat s chalanom???