...mi uzivat antikoncepciu, ak mam sex tak asi 3-krat za mesiac? Kondom velmi nechceme pouzivat. Dik za odpoved
Oplati sa mi užívať HAK?
ja na tvojom mieste keby som mala sex 3 krat za mesiac urcite nebrala.ja sice beriem ale mam sex casto.keby som mala menej tak by som to svinstvo brat prestala...fakt ti to narobi s telom kadeco...ja mam z toho dost blbe nalady a niekdy ma bolia aj nohy...vlastne som aj rozmyslala ze brat prestanem ale neviem sa nejak rozhodnut...priatelovi je to jedno, vravi ze to je na mne.ale tebe je podla mna fakt zbytocne brat..akurat sa ti uplne narusia hormony a vsetko
keby som sexovala aj každý 2-deň, hak by som nebrala, po tých skúsenostiach s poslednou značkou- dakujem, neprosím!!! je to síce najspoľahlivejšia ochrana, ale netušíš čo ti to robí s telom, niekedy sa nežiadúce príznaky prejavia až po niekoľkých mesiacoch... to je len osobný názor, my praktizujeme kondom+prerušovanie....
aj ja si myslím. lekari to tiež hovoria, ktorí sexujú cca apson 3 krat do mesiaca a viac, tak sa oplatí brať HAK. ja tiež tak asi 4-6 x do mesiaca.
tiez som s priatelom tak 3-4 krat do mesiaca a beriem HAK...je to pre mna aj pre neho istejsie, na HAK mi prispieva a nemame take stresy akoze ci nepraskne kondom alebo neriesime trapne situacie - "som si isty ze ten kondom som si zobral!!"...:) je to pre mna pohodlnejsie...:) a naviac, nemam bolesti pri menstruacii vdaka hak....:)
preco? moju priatelovi to vadi povedal mi ze radsej mi prispeje na antikoncepciu. Len sa chcela spytat ze ci mi viac neublizi ako pomoze ta antikoncepcia
ak nechceš bábo,tak sa oplatí..ale prečo nechcete používať kondóm?
...tak co ziadna mi neporadi