ide o akne..nie je to az take zle,ale dost ma to vo vselicom obmedzuje.uzivala som uz vselico. od koznej som mala skinoren a ine vysusovadla,od kozmeticky vsetko na prirodnej baze,vlastne recepty..nic nepomaha.jedine slniecko cez leto,ale to si cez zimu veru nezozeniem. podla rady jedneho chalana tu na fore,skusila som normalny sampon Head and shoulders ale zacali sa mi z neho tvorit podkozne vyrazky. prosim ma niekto nejaku radu? velmi mi to vadi,bojujem s tym uz dlhu dobu:( viem ze takychto tem je tu uz dost,ale..
AKNE: cierne bodky,zapaly,podkozne vyrazky
preco sa vlastne nemozu vytlacat vyrazky?? ani tie take nie hnisave len take hrbolceky biele(telove) sa nemozu?
ups... ospravedlňujem sa za tripel
Mne na tie "čierne bodky" veľmi pomohol Clean&Clear (fialový), ale musela som ho kombinovať s kvalitným hydratačným krémom, pretože taktiež vysušuje...
Mne na tie "čierne bodky" veľmi pomohol Clean&Clear (fialový), ale musela som ho kombinovať s kvalitným hydratačným krémom, pretože taktiež vysušuje...
bože akné nema nikto rad to je asi najhordie ochorenie pokožky
viem ze takychto tem je tu vela,ale na kazdom radia nieco ine. ja nemam mastnu plet,ale reaguje na vsetko nejak specificky:( nerozumiem tomu..