chcela by som sa opytat niekoho kto s tym ma skusenost alebo nebodaj pomocou toho schudol ze ako casto to cvicil a aku dlhu dobu kym sa dostavil vysledok.. pretoze vcera som na to bola prvykrat a je to nieco neuveritelne.. uz davno som si tak dobre nezacvicila.. vyzmykalo ma to uplne a ten pocit potom.. uuuuuuuuuwaw!:)
spinning
ahoj montrela, pozname sa z inej stranky, tiez spinnujem...cau
Zevraj v NTC-cku maju perfekt spinningovy program aj pre zaciatocnikov. Rozvrh lekcii je na ich webovej stranke, treba si vopred rezervovat spinner.
montrela a mozes mi povedat kolko krat za tyzden chodis na spinning?striedas to aj s inym sportom?vies ci to nie je jednostranne zameranie
Anitka, cvicenim sa naprv svalstvo spevnuje a popritom aj splalujes kcal.Neda sa len chudnut...
a ak chcem schudnut je to tiez ucinne? nechcem zatial spevnovat najprv zchudnut
neviete, kde v ba je dobry spinning?
Ahojte baby. Ja spinnigujem uspesne uz 3 rok. Pre mna je to najucinnejsi sposob ako vyplavit presne take mnozstvo endorfinov aby som bola stastna. Spinningom svaly nerastu, len sa spevnia a vypoti sa tolko kalorii kolko ste ani nepojedli za cely den ;) vrelo odporucam.
Ale hlavne je najst sport pri ktorom budes stastna Ataeb. Lebo ak sa netesis na trening ktory ta caka, vysledok nebude stat za to. Tak Vam vsetkym drzim palec;)
Ahojte,... ja som stihla len mi totalne ovisa zadok, neda sa na to pozerat, aj lytka mam... no od svalov to ma daleko. Tiez mi to odporucate, aj ked nechcem schudnut len formovat postavu?