chcela by som sa opytat niekoho kto s tym ma skusenost alebo nebodaj pomocou toho schudol ze ako casto to cvicil a aku dlhu dobu kym sa dostavil vysledok.. pretoze vcera som na to bola prvykrat a je to nieco neuveritelne.. uz davno som si tak dobre nezacvicila.. vyzmykalo ma to uplne a ten pocit potom.. uuuuuuuuuwaw!:)
spinning
no mimi presvedcila sima:) sa na to dam teda:D len este nejako zlozit na tu pernamentku....
ano, karla, je to vazne dost ucinne...kazdy sa obava,ze z toho rastu svaly na stehnach ,ale to nie je pravda,lebo to brutalne spaluje tuk..vazne to mozem len odporucit!u nas to stoji asi 80 Sk hodina, neviem, mozno viac,uz som dlho nebola vo fitku,ale permanentka sa vzdy oplatila viac..no uz aj ja by som potrebovala iba donutit sa, prve hodiny su najtazsie,ale ked vydrzis, uspech a radost zo samej seba zarucena! drzim palceky...
ja som sa teraz rozhodla skusit ten novy pripravok Slim Cup, tak uvidim, ako to pomoze...
velmi uvazujem nad tym ze pojdem na spinning...vazne to to tak funguje mimi? lebo som dost pribrala a tak sa teraz snazim chudnut ale nechcem aby mi narastli svaly....je to u nas dost drahe.permanentka stoji na 10 vstupov 1000sk a kedze som studentka tak si to musim prehodnotit
ahoj, ja mam skusenosti. tiez som sla prvykrat na spinning a bola som uplne K.O, ale potom som si povedala ,ze idem znova a postupne som zacala chodim aj 3x alebo 4x do tyzdna..podla toho, kolko sa dalo...vypestovala som si skvelu kondicku, zaclenila sa do skvelej skupiny ludi a uzivala som si tu radost z cvicenia.asi za 3 tyzdne som videla dost velke vysledky, velmi sa mi upravil zadok, stehna a samozejme brusko...mam postavu uzky pas a sirsie boky a okruhly zadok, takze problematicka postava... vazen to funguje..lenze potom som z toho vypadla a teraz sa bohuzial donutit uz nemozem..a som z toho smutna, lebo to bolo nieco uzasne...snad sa donutim a zacnem chodit zas..drzim palceky, skvely vyber a vela zhodenych kilogramov :)
uz len kvoli tomu pocitu ti to stoji zato a schudnutie ber ako plus k tomu