Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co robit? vztah...?

Príspevok v téme: co robit? vztah...?
nenu

som mlada... mam rocny vztah. a vsetko je v poriadku az na to. ze moj priatel studuje a skola mu nejde je na vs po kazdej neuspesnej skuske.. sa vzda pritom je to silna osobnost. celkom uspesny az na skolu.. on vravi ze nema zmysel zivota ze ho nic nebavi ze nevie co chce ze mna miluje aj ja jeho velmi ale poradte ako ho donutit ucit sa ked to odmieta vravi ze je hlupi na ucenie.. ja ho podporujem dost pomaham mu ako sa mi da.. uz viac ale spravit nedokazem POMOZE MI DAKTO???????, prosim???

nenu

nemyslela som tak celko financne sa postarat o rodinu vecernica ale moralne a tak. no ano v tom mas pravdu je decko ktoreho rodicia mozu za to ze v podstate nic nedokazal a teraz trpi.. on preto ze oni chceli dosiahnut cez neho to co oni nedosiahli ked boli mlady no dufam v to ze sa pozbiera a bude uspesny len ako mu natlc dohlavy ze zivot zmysel ma a pride mnoho prekazok mnoho udalosti tazkych zivotnych skusok nielen skolskych a spolu to zvladneme.. a ze musi vediet co chce. hm

kalija

vykasli sa na tu jeho rodinu, oni su radi, ze si pri nom, maju o par problemov menej.
Fakt sa zoberte niekde von ale nie na prazdniny, ale niekde robit napr. do pubu, a pod, kde robia mladi ludia...teda neviem, pokial nestudujes
uz nebudem pisat, musim koncit...ahoj

nenu

no to teda a aj asi byt bezomna..jemu by sa zislo zistit ako zarobit korunu vies lebo ako som uz spominala rodina ma dobre zazemie.. teda financne nikdy nemal prazdnu penazenku.. a za to ja som polosirota a zivot ma uz trosku preflaskal... no asi by som ho mala dakde vyhnat ak nie este teraz tak cez leto isto chceme ist spolu o rok do talianska a cez leto amerika anglicko, ale tak to len cez prazdniny vsetko a zasa spolu.

vecernica

takymto "detom" rodicia podlomili osobnost.Nechaj ho ak sa mu neche tak sa mu neche a nedonutis ho.Nech si to zlyznu rodicia ked nebude robit a ucit sa.Preco si tak myslis ze sa nebue vediet o postarat,ved este to neskusil,poznam vyznamnych podnikatelov co nedokoncili skolu a vedia tak zarobit ze len sa divim...a okrem toho preco to ocakavas od muza aby sa o teba financne staral,,kde je emancipacia,,ci to sme stale na dedine kde platia zakony ze muz maka dava prachy a zena rodi? Ty akoze sa nevies postarat v buducnosti o seba? a myslis ze on o seba a pripadne spolu o seba spolocne.

kalija

ano, myslela som na tehotenstvo.
K zahraniciu. nevidim dovod, aby nevypadol. Neboj, rodina by pofrflala a zvykli by si. povedal by im, ze kvoli jazyku.
Je predsa svojpravny a tolko prachov na nejaky zaciatok by nazbieral.
Pisem ti z Canady a tu fakt musi bojovat sam za seba a tvrdo. to by sa zislo tomu tvojmu.

nenu

jeho mama mi raz povedala on ta bude milovat vazit si ta nepodvedia ta ale bude robit iba to co mu povies ak to ovsemze zvladne ale nic na vyse a nikdy ziadne vzdelanie

nenu

neostala v tom myslis tehotna? no on by aj siel do talianska alebo do ameriky anglicka, len doma .. rodina by nesuhlasila..

kalija

mna to len tak napadlo, a co keby odisiel niekde za hranice, Anglicko alebo nieco podobne,
-odputa sa od rodicov
-bude musiet kopat sam za seba
-pride nato , co ho bavi a co nie
-najde mozno aj zmysel zivota
ale to mi len tak prebehlo v tej mojej hmm hlave

nenu

no tak ok .. dam mu viac uloh viac povinnosti.. ale tak proste ako ho donutit aby zistil co chce? lebo neviem si po tomto co sa deje v nasom vztahu predstavit ako moze chciet uzivit rodinu mna v podstate i ked ja sa sama budem snazit a neviem si predstavit taku realnu buducnost nie taku len z mojho pohladu. vies.