co robit? vztah...?

Príspevok v téme: co robit? vztah...?
nenu

som mlada... mam rocny vztah. a vsetko je v poriadku az na to. ze moj priatel studuje a skola mu nejde je na vs po kazdej neuspesnej skuske.. sa vzda pritom je to silna osobnost. celkom uspesny az na skolu.. on vravi ze nema zmysel zivota ze ho nic nebavi ze nevie co chce ze mna miluje aj ja jeho velmi ale poradte ako ho donutit ucit sa ked to odmieta vravi ze je hlupi na ucenie.. ja ho podporujem dost pomaham mu ako sa mi da.. uz viac ale spravit nedokazem POMOZE MI DAKTO???????, prosim???

DESmodka

adka, ani ja by som nedokazala byt s niekym 24 hodin v kuse... musis mu vysvetlit ze potrebujes cas aj na seba, kamaratky tak... na tom nic nie je... a on nema ziadne aktivity ktorym by sa venoval??

adka*

Prosím poraďte mi....
Začala som nový vzťah, ktorý trvá 2 týždne. Problém je v tom, že priateľ by chcel byť so mnou takpovediac celé dni, 24 hodín denne, sedem dní v týždni. A to je na mňa moc. Nevie pochopiť, že ja potrebujem \"slobodu\", chvíľku pre seba, pre kamošky....je to normálne? Čo mám robiť? Bojím sa, že tento nátlak nevydržím a vzťah ukončím....

rodrigez

No neviem v com je silna osobnost... silnu osobnost nezlozi nejaka nespravena skusa, dokonca ani keby ho z tej skoly vyrazili... ak si tam neveri, nech sa presadi inak... ani skola tu silnu osobnost z neho neurobi... na vysokej skole nestoji cely svet... silna osobnost prerazi aj bez nej...

nenu

no asi mate pravdu. no ostahovat sa daleko prec.. ist robit do zahranicia.. noo alebo ist tam isto cez leto a aj takto o rok ak bude cas..no tak teda.

seda

ak mu mamicka stale organizuje zivot, tak vam bude organizovat aj manzelstvo a vychovu deti, rychlo sa odstahujte na druhu polovicku zemegule :))

kalija

a este jedna rada pre teba. Mysli aj na seba. Kludne sa ti moze stat, ze sa zamiluje do niekoho ineho a tebe zostanu slzy pre plac. Staci, ze bude mat pocit, ze ho nejaka bude chapat hlbsie.
Obera ta o energiu...netvrdim, ze mu ju nemas davat, ale dokedy ??
Vstupujes do jeho zivota privela a na svoj zabudas.
A na tom zahranici trvam, to by bola terapia pre vas oboch.
A mozno by sa to zapacilo aj jeho rodicom, mali by ho z krku, vedeli by, ze si s nim, naucili by ste sa jazyk, nieco zarobili a hlavne ty by si spoznala, akos sa zachova v kritickych situaciach, ci by bol aj partner do zivota okey alebo nie.

rita23

tvoj priatel potrebuje poriadne prefackat, aby spoznal o com je svet. V prvom rade sa potrebuje dostat z dosahu rodicov, musi sa osamostatnit. V akom je rocniku studia na VS? A co ty? Keby sa rozhodol odist, sla by si s nim alebo mas v bydlisku nejake zazemie, ktoreho sa nemozes vzdat? Ak sa mu v skole nedari, nech sa pokusi dokopat rocnik, a nech prerusi studium, a aspon na rok vypadnite prec, nech pride na ine myslienky. Myslim si, ze mala by si byt s nim vo vsetkych chvilach, pretoze si jeho jedinou (aspon si myslim z tvojho rozpravania) oporou. Skus mu to navrhnut.

nenu

aj tak dakujem za to co si pisala kalija :) isto si mi pomohla este mozes napisat ak ta daco napadne dakedy dakujem moc drz sa!