Myslíte, že sa mám pripravovať na bábo?

Príspevok v téme: Myslíte, že sa mám pripravovať na bábo?
vanilka27

Ahoj, rada by som sa niečo opýtala - brala som HA Yadine rok, ale zacala som odpadavat a tak, tak som to musela vysadiť v strede 21dňového cyklu, o 2 dni som dostala menštruáciu. S priateľom sme sa potom milovali s kondomom, ale praskol - lenze sme si to vsimli este skor ako sa stihol spravit, takze to do mna nedal. Avsak o par dni som v noci citila divnu bolest v podbrusku, obcas aj teraz a nechutne ma bolia bradavky - aj letmy dotyk je peklo. Tiez ma boli hlava, ale menzes mam mat az o dva tyzne. Je mozne ze som otehotnela?Alebo to moze byt len nejaký výkyv z toho, že som vysadila Yadine? Prosim o odpoved, velka vdaka :)

machulka006

ahoj vanilka. tých pár dní po prípadnom otehotnení by si skutočne ešte nemohla cítiť divnú bolesť v podbrušku, bolesti hlavy a určite že nechuť do jedla prichádza trocha neskôr ako pár dní po oplodnení. Nebuď paranoidná, tie bradavky ťa bolia, lebo si vysadila HAK a tvoje telo si začalo tvoriť svoje hormony. Je dosť možné že menštruácia ti nepríde ako by mala,teda na čas, to sa ale stáva pri takom náhlom vysadení HAK, preto prosím neplaš, určite nie si tehotná,ale nabudúce si dávaj väčší pozor...