Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslíte, že sa mám pripravovať na bábo?

Príspevok v téme: Myslíte, že sa mám pripravovať na bábo?
vanilka27

Ahoj, rada by som sa niečo opýtala - brala som HA Yadine rok, ale zacala som odpadavat a tak, tak som to musela vysadiť v strede 21dňového cyklu, o 2 dni som dostala menštruáciu. S priateľom sme sa potom milovali s kondomom, ale praskol - lenze sme si to vsimli este skor ako sa stihol spravit, takze to do mna nedal. Avsak o par dni som v noci citila divnu bolest v podbrusku, obcas aj teraz a nechutne ma bolia bradavky - aj letmy dotyk je peklo. Tiez ma boli hlava, ale menzes mam mat az o dva tyzne. Je mozne ze som otehotnela?Alebo to moze byt len nejaký výkyv z toho, že som vysadila Yadine? Prosim o odpoved, velka vdaka :)

zuzuana

ahojte dost ma zaujala vasa debata, hlavne tie krvne testy, chcela bz som sa spztat moze lekar zistit z krvnych testov tehotenstvo_mne dnes brali krv robili mi sono a lekar nic nevidel. ale asi uz dva tyzdne ma bolia prsia...tak neviem ale ked ma bolia prsia tak v tehotenstve zacinaju boliet tiez tak v stvrtom tyzdni, tak to tam hadam nieco videl keby som....nie_ dakujem

vanilka27

no akože super... už som si robila dva tehotenske testy a ani jeden nevyšiel - žiadna čiarka- takže neplatný výsledok.. prečo? mám ešte jedne, dúfam že aspoň ten mi ukáže nejaký výsledok...

panika

Si zlata, ale aj tak Ti drzim paste, aby si este tehotna nebola-mas na to cas, neskor si to vychutnas a bude to bez stresov a natlaku. Aj priatel sa k tomu postavi inak

vanilka27

mno, ked som este brala HAK tak som odpadla v skole, prisla po mna zachranka... vies som na gympli, mam len 18 (aj to az o mesiac)... Keby som nahodou bola tehotna, urcite si to nedam zobrat, nasi by ma v tom podporili a pomohli by mi, uz som sa s nimi rozpravala... Len moj priatel... Ten je frustrovany, chce aby som si to dala zobrat, ak nahodou som v tom... Dokonca mi pohrozil, ze ak si to necham, je medzi nami koniec ( teraz to vyznieva akoby bol cisty kreten- ani ja by som to od neho necakala- ale myslim, ze to bola skratova reakcia, lebo sa toho tak zlakol)... Chapem ho, ma takmer 19. dnesni chalani si zivot predstavuju inak... Aj baby, lenze ja som na to nejak pripravena, dokonca sa aj mozno tesim, ak som naozaj tehotna, aj ked to budem mat asi tazke...

panika

Som myslela, ze ides na hepatalky-kvoli antike. Tak ak ti da spravit HCG a vyluci tehotenstvo-dufam, ze najde pricinu. Lebo to, ako sa citis asi nie je nic moc

vanilka27

nooo ja som tam vlastne objednana kvoli antikoncepcii... Ale tym padom sa urcite dozviem aj to, ci som tehotna...