Myslíte, že sa mám pripravovať na bábo?

Príspevok v téme: Myslíte, že sa mám pripravovať na bábo?
vanilka27

Ahoj, rada by som sa niečo opýtala - brala som HA Yadine rok, ale zacala som odpadavat a tak, tak som to musela vysadiť v strede 21dňového cyklu, o 2 dni som dostala menštruáciu. S priateľom sme sa potom milovali s kondomom, ale praskol - lenze sme si to vsimli este skor ako sa stihol spravit, takze to do mna nedal. Avsak o par dni som v noci citila divnu bolest v podbrusku, obcas aj teraz a nechutne ma bolia bradavky - aj letmy dotyk je peklo. Tiez ma boli hlava, ale menzes mam mat az o dva tyzne. Je mozne ze som otehotnela?Alebo to moze byt len nejaký výkyv z toho, že som vysadila Yadine? Prosim o odpoved, velka vdaka :)

vanilka27

tt, vsak ja neodpovedam na vlastne otazky... odpovedala som na zuzuanine otazky. Panika, treti test mi uz vysiel- tehotna nie som... Asi to mam z toho vysadenia HAK

panča

(nechce sa mi prihlasovat, som panika)

ak ti oba testy vysli zle, niekde si spravila chybu. Citlivejsie testy su tie, ktore sa daju pouzit pocas celeho dna, ale aj tak je najlepsie robit HCG test z prveho ranneho mocu -je najviac koncentrovany

vanilka27

ale tak podla mna nie si tehotna... urcite by to lekar zistil a prsia ta mozu boliet z uplne inych pricin :) mas ajnejake dalsie priznaky?

tt

ESTE BY MA ZAUJIMALO VANILKA27 PRECO SI SEM DALA AJ OTAZKU A AJ SI SAMA ODPOVEDAS NA TO CO SI SA PYTALA LUDI NIE SI TY NEJAKA DIVNA ?

zuzuana

nemam castejsie chodim na WC ale to uz asi 2 mesiace...lebo ja som dnes bola na preventivnej prehliadkeale cakala som ze ked mi spravi sono tak nieco zbada, a ze ked nieco zbada tak mu potom poviem...ale ked nic...strasne som sa bala...studujem este a nepripadalo bz to do uvahy:-(

tt

no to ze mas asi iba 18 rokov vidno ze asi si nevies spravit ani tehotensky test ale trtkat uz vies co tak najprv si precitaj navod lebo este som nevidela test ez by tam nebola ziadna ciarka boze dievca preber sa

vanilka27

ale tak podla mna nie si tehotna... urcite by to lekar zistil a prsia ta mozu boliet z uplne inych pricin :) mas ajnejake dalsie priznaky?

zuzuana

no mna bolia praveye ani nie tak bradavky ako prsia...ale cele nemam ich asi ani zvacsene mozno troska tak neviem....

vanilka27

v hormonalnom profile by to urcite videl, keby si tam mala zastupeny hormon HCG... zalezi na tom, ako ta tie prsia bolia... lebo mna nebolia ako trebars pred menstruaciou, ale mam ich uplne napuchnute a bolia ma hlavne bradavky- takto ma este nikdy neboleli...