Ahoj, založila som tento klub aby sa nie len mne ale aj vam dobre chudlo. Staci ked kazdy den alebo dva napisete vahu a co ste robili preto. Podelte sa s nami a CHUDNIME SPOLU!
Klub chudnúcich
Cafte ja cvicim s tym fitness trenerom s cerealiami fitness. Je to fajn uz som to raz skusala a schudla som. Ale pribrala naspät(koli mne)cize som schudla v lete asi len 2 kila:)). Pozna to tiez niekto?
majkaaa, ja neviem,mávam takéto tušáky. Chodila som na stránku Sipeky a potajme som ťa obdivovala. Ale teraz mám nejaký zdrav. problémik, tak chodím už po menej na sipeky stránku. Ale ste tam super babulky. Len sa držte. Keď sa vyzdraviem začnem s vami cvičiť... ako najatá. Pá
Ahohte slecny, mohl aby som sa ku VAM PRidat aj ja??
takze, ja teraz uz hodku a pol doma cvicim na tom niecom ako su bezky a brusaky.. tak snad sa to prejavi (zase som dnes jedla sladke, to preto... o=))
Soooom...ako si ma odhalila??
majkaaa neni si zo sipeky?
Ja som schudla 25 kíl,držím si to už štvrtý rok.Treba chudnúť naozaj s rozumom,lepšie pomalšie ako príliš rýchlo,lebo sa stretnete s jojo efektom.Je to trvalá zmena životného štýlu,treba jesť pravidelne,nevynechávať jedlá,raňajky a obed najvýdatnejšie a zvyšok už ľahko.Netreba počítať kalórie,treba si len pozrieť tabuľky,čo je zabiják,čo sa naopak,môže.Jedla som takmer všetko,vylúčila som len mastné,sladkosti,čipsy a také tomu podobné somarinky,medzi jedlami len pitný režim a kus (jeden) ovocia,či zeleniny.A pohyb,pohyb,pohyb...a posiľňovacie cviky k tomu,aby neodvisala koža,aby telo bolo pevné.Cítim sa skvelo,"ubralo" mi to 10 rokov.
Jessika podla mna to neni este az tak vela ale je to trochu viac...
OK. Aj ja som dnes trochu ,,zhresila". Mam meniny takze som zjedla 2 kusky babovky (ale aspon som vela cvicila...uvidim rano kolko budem mat).
Slavomír wooow to ako si tak wela schudol?mas moj obdiv:)