Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klub chudnúcich

veika

Cafte ja cvicim s tym fitness trenerom s cerealiami fitness. Je to fajn uz som to raz skusala a schudla som. Ale pribrala naspät(koli mne)cize som schudla v lete asi len 2 kila:)). Pozna to tiez niekto?

illinka

majkaaa, ja neviem,mávam takéto tušáky. Chodila som na stránku Sipeky a potajme som ťa obdivovala. Ale teraz mám nejaký zdrav. problémik, tak chodím už po menej na sipeky stránku. Ale ste tam super babulky. Len sa držte. Keď sa vyzdraviem začnem s vami cvičiť... ako najatá. Pá

lenus

takze, ja teraz uz hodku a pol doma cvicim na tom niecom ako su bezky a brusaky.. tak snad sa to prejavi (zase som dnes jedla sladke, to preto... o=))

majkaaa

Ja som schudla 25 kíl,držím si to už štvrtý rok.Treba chudnúť naozaj s rozumom,lepšie pomalšie ako príliš rýchlo,lebo sa stretnete s jojo efektom.Je to trvalá zmena životného štýlu,treba jesť pravidelne,nevynechávať jedlá,raňajky a obed najvýdatnejšie a zvyšok už ľahko.Netreba počítať kalórie,treba si len pozrieť tabuľky,čo je zabiják,čo sa naopak,môže.Jedla som takmer všetko,vylúčila som len mastné,sladkosti,čipsy a také tomu podobné somarinky,medzi jedlami len pitný režim a kus (jeden) ovocia,či zeleniny.A pohyb,pohyb,pohyb...a posiľňovacie cviky k tomu,aby neodvisala koža,aby telo bolo pevné.Cítim sa skvelo,"ubralo" mi to 10 rokov.

veika

OK. Aj ja som dnes trochu ,,zhresila". Mam meniny takze som zjedla 2 kusky babovky (ale aspon som vela cvicila...uvidim rano kolko budem mat).