Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klub chudnúcich

ahojka

ahoj zaza, viem ze ta dieta tu asi niekde bola. ale nemozem ju najst. prosim ta poslala by si mi ju? dam sa na to..

majka_

hihi... aj ja som vstupila do tohto klubu pred 7. dnami. zacala som drzat 90-dnovu dietu a som stastna, ze sa drzim uz 7. den. vzdy som vydrzala len taky 1-2 dni. ale teraz je to super. dufam, ze aj na velku noc budem vediet si jedlo rozdelil a nejest vsetko, co mi pride pod ruku :o).

milajka

Že vás baví vypisovať čo ste kedy presne zjedli,trápiť sa nad \"prehreškami\",...bože v dnešnej dobe je tolko možností...bicykle,korčule,turistika,fit lopty,fitnes centrá,kurzy,semináre,aerobic,pilates,tanečne kurzy,kalanetika,knihy,videokazety,dvd,plavárne,št adióny,kolobežky,švihadlá,joga,posilovne, alebo aspoň po....vychádzky.To si neviete nájsť užitočnejšiu činnosť pre svoje telo ako je zapisovanie žrádla a depresie nad sebou samím??Nepotrebujete žiadne šibnuté kluby chudnúcich s ludmi ktorých v živiote neuvidíte(možno píšu o jablčnom octe a žerú klobásu).Potrebujete schytiť kamošku,kolegiňu,brata,frajera,babku alebo trebárs psa a vybehnúť von,do telocvične alebo pustiť dobré cd a skákať a blázniť sa.Miesto vysedávania a vypisovania zahodte svoju hnusnú lenivosť a využite možnosti ktoré máte.A nesťažujte sa furt v 258-ich témach ako strašne nemôžete schudnúť.zdvihnite šunky a hýbte sa.A potom môžete zožrať aj slona lebo ho pak spálite a nemusíte mať výčitky.Ved šport je tak krásna záležitosť plná možností....

[zruseny12]

ja osobne nemam problem z nadvahou,ale dnes som bola na blogu a je celkom zaujimavy preto vam ho tu napisem,je tam aj kalkulacka podla ktorej si mozete vypocitat BIM,KOLKO MATE NADVAHU ATD.A SU TAM AJ RADY PODLA VYPOCTU VASHO OSOBNEHO BIM.JE TO CELKOM ZAUJIMAVE...vesely.blog.sme.sk prajem vela stastia pri chudnuti....ale zdravom chudnuti...

fialinka

Evinek,musím s tebou súhlasiť,biely rozok,chleba,maslo.salama a pasteta nie su na chudnutie...a ako si ilinko pisal ze chudnes prve tri dni.a vyhybas sa nezdravym jedlam.a neskor to tak uplne nebude.neviem co je na tychto veciach zdrave...Biely rozok nahrad sojovym,celozrnnym,Chleba tmavym chlebom.Pastetu napr.francuzskou pomazankou(je vela druhou zdravych pomazaniek) pripadne nejakym nizkotucnym syrokremom.Bryndza tam urcite nepatri.Medzi nizkotucne patri syr s menej ako 30%t.v.s a bryndza ma nejakych 50 %t.v.s.je to sice bielkovina ale nie vhodna pri chudnuti.ale pri naberani svalovej hmoty,salamu nahrad morcacou alebo kuracou kvalitnou sunkou.No a chybaju mi v tvojom jedalnicke kvalitne bielkoviny...

evinek

ilinko: chudnutie je uplne o inom...a ten tvoj jedalnicek by som tam vobec nezaradila... pasteta, obycajny rozok ci maslo...je vela inych veci ktor mozes jest ..ale urcite to niesu tie
ver mi..mam stym uz veeela skuusensoti