Ahoj, založila som tento klub aby sa nie len mne ale aj vam dobre chudlo. Staci ked kazdy den alebo dva napisete vahu a co ste robili preto. Podelte sa s nami a CHUDNIME SPOLU!
Klub chudnúcich
Dievčatá, žiadna diéta nezaberá.všetko čo je krátkodobé má jojo efekt.Jediná vec, ktorá má zmyseľ je zdravý životný štýl.ktorý vám bude sprevádzať už celý život.Skúste porozmýšlať čo jete,čo dostávate do seba,a čo robíte preto aby ste predišli chorobám a chránili si tak svoje zdravie.Najprv si musíte uvedomiť, že chudnutie nie je najdôležitejšie,no zdravým životným štýlom sa zbavíte tuku,a teda chudnete.Slovo diéta je tá najhoršia možnosť pre organizmus...Tak skúste preštudovať, čo znamená zdravá a hlavne pravidelná strava a čo znamená pravidelné cvičenie.A zaručujem ak budete pravidelne a hlavne uvážene jesť.žiadnu benefibru ani nič podobné nebudete potrebovať.A ten kto po piatej.pripadne po šiestej hodine už nepapá,len zaťažuje svoj organizmus a veľmi ho trápi,pretože jeho telo niekoľko hodín trpí hladom...človek nemusi byť hladný aby chudol!Práve naopak!
Tak ja mám za sebou deň len na acidofilnom mlieku.Dala som sa nahovoriť od mojej kolegyne,ja to už tak veľmi nepotrebujem,ona,povedala by som veľmi.V práci pohoda,necítila som hlad,keď sme odchádzali z práce,tak ona zahlásila,že ide na večeru,kamarátka ju pozvala.A ja sa kvôli nej postím....!!!! Ale už to dorazím.A musím povedať,je večer,cítim sa fakt dobre.Dnes je ten najvhodnejší deň na odľahčenie tela podľa lunárneho kalendára.To mi stále ešte nezaškodí.
Ona na to upozorňuje.ja som chválabohu v pohode.
z hladiska fyziologie a anatomie je nebezpecne pri type cvicenia od edity s. pohyby v bedernom klbe, ak mate oslabene vazivo v danej oblasti, riskujete vazne poranenia.
Ahojte babenky a hlavne MIMA 30.Ja som tiež taká "menšia ropucha".Od včera som začala cvičiť podľa Edity Sipeky.Superné cvičenie.V pohode sa to dá,len neurobím sviečku.Mám cieĺ do septembra schudnúť 15 kíl.Teraz mám 79 kg.Ty si ako na tom?nejem po 17.00,max.pomaranč,čo je v pohode/vyčítala som na internete.
ahojte.ja som počas tehotenstva pribrala 30kíl , a bojujem s nimi až doteraz.je to už 6 rokov a zmena žiadna.stale niečo začínam , no nič nedokončim.som z toho zufala.hlavne zp zlej pevnej vôli.pred 6 rokmi som bola kočka , no teraz je zo mňa leniva ropucha.dkusila som všetko , no nič dokonca.nebavi ma ratať kalorie , pozerať čas , kedy mam jesť..........raz som schudla z delenej stravy 16 kíl za mesiac .no do roka bolo späť 20 kíl.teraz nejak na mňa delena strava nezaberá.asi to chce čas.možno sa to raz podarí!máte typ ako vydržať a naučiť sa pevnej vôli? mima
Ako sa správne stravovovať a pritom chudnuť Vás naučia v komplimente. www.kompliment.sk
Tak ahoooooj ako sa vam dari? Ja uz som schudla 0,5 kila. Jooooj ale monentalne som strasne hladna idem sa najest pa!
Ahojte...
takze... chudnem uz veelmi dlho, samozrejme ako vela bab s tym, ze jojefekty, rezignacia a ta k podobne, ale vzdy si z kazdeho " chudnutia" nieco vezmem so noveho:)
Teraz som sa dala na vacsie cvicenie, kede uz je sem tam teplejse, pojdem si niekedy zabenut trosku a zajtra idem skusit aj na taky nejaky speci program na aerobic, tak som plna ocakavania:)
Ake uzivate diety baby, ak smiem vediet? Lebo ja mam taky pocit ze mne ziadna nepomaha:D
...a pridat sa moze hocikto...