Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

lesanka

Ahojte,
takže mám pridané každý druhý deň 2,5mg Prednisolu a vysadený Plaquenil. A doslova som si "vyboxovala" vyšetrenie u imunológa.
A lyžovačku mám odobrenú. Akurát si musím dávať pozor, aby som nebola dlho na mraze.
Takže pekný večer všetkým!

lesanka

Ahojte všetci!
Rudo, je mi ľúto, že je Kamilka v nemocnici. Pekne ju od mňa pozdrav.
Maťka, dúfam že už si v poriadku.
V sobotu som mala zlý deň. Bola som na infuzke, ale už mi je dobre. Dnes idem k reumatologičke.

Ja by som veľmi rada išla s rodinou a našou partiou do Tatier. Aj za cenu, že by som sedela celé dni v chate. Každý rok sa tam stretávame. Mám ich všetkých veľmi rada.
Dúfam, že sa u vás tiež zastavil svätý Mikuláš.... :-)
Pekný deň všetkým!

maťa

ahojte... no veru ani mne včera nebolo 2x super, mala som zimnicu... vieš to počasie je na nervy a nám každá zmena počasia strašne vadí... tak Kamilku pozdravujem a nech sa čím skôr vylieči... majte pekný deň

rudolf

Ahojte všetci priatelia. Tak nemám pre Vás dnes dobré správy. Kamilka mala včera teplotu 39 st. a hneď sme museli naklusať na príkaz lekárky do nemocnice. Jedná sa pravdepodobne o silný zápal močových ciest, hneď jej nasadili antibiotiká. V pondelok by mala byť doma ,ale 18.12 ideme opäť do nemocnice na infúziu Endoxan. Takže dávajte na seba všetci pozor ,aby ste neprechladli, á aby som nezabudol veselého MIKULÁŠA!!! Rudo a Kamilka :-)

maťa

ahojte,pozdravujem Vás... Rudo ďakujem za fotky,máte zlaté ďeťúrence... na Kamilkinej tvári trocha vidno pribratie oproti predchádzajúcim fotkám, ale nebojte to všetko zíde dole... tak sa držte a majte pekný deň...

danad

Ahojte všetci priatelia.Všetkých vas pozdravujeme a želame krásny deň.Dlho sme sa neozvali.Boli sme na kontrole,výsledky sú rovnakľ ako minule.Trombocity sa ustálili na hodnote 166,moč je tiež nateraz OK,ale Nika ma nízku hladinu draslíka.Mala by to vyriešiť väčšia dávka lieku Kaldium a nejaký ten banan denne.Inač sa mame v pohode,tešíme sa na Mikuláša a píšeme vianočnú poštu pre Ježiška.Tešíme sa na Vianoce a hlavne Dominika.V stredu ideme na kontrolu na očné kôli Plaqenilu.Dufam že všetko bude OK.Majte sa krásne.

maťa

ahojte všetci... Aďka môžeš mať tie pocity, kým si organizmus nezvykne... mávala som ich aj ja... teraz je to už lepšie... majte pekný víken.. a určite sa Ti ešte oplatí ísť k lekárovi...

lesanka

Ahojte všetci,
užívam ten Prednison 7,5 mg,asi 3 týždne, a neviem, či to môže byť od neho, ale mám pocit tlaku za očami, v ušiach a akoby sa mi jemne krútila hlava. V stredu idem k reumatologičke. Inak nič nové nemám. Bola som u endokrinologičky a u kožnej, obidve mi naznačovali, že tá moja liečba je zvláštna. Okrem vyšetrenia krvi a moču som neabsolvovala nič, žiadne sono, kardiológa som si vybavila sama. O imunologickom vyšetrení len hovoria, nikto ma tam neposlal.
Takže - alebo sam na tom tak dobre, že netreba, alebo sa mi to už neoplatí :-))) Robím si srandu, samozrejme.
Majte pekný víken!

rudolf

Ahojte. Pozdravujem všetkých hlavne "maťu". Kamilka sa má dobre ,už chodí do škly a ide jej to výborne vzhľadom na to že nebola v škole 2 mesiace, aj učiteľka je s ňou spokojná. 18.12 nás čaká posledná infúzia toho roku v košiciach. Uvidíme aj ako sa držia výsledky, v pondelok ideme na odbery tu u nás , takže v utorok sa Vám ozvem, lebo idem na služobku do L. Mikuláša na 3 dni.Takže sa tu všetci majte pekne a držte sa . Rudo a Kamilka :-))