Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

oli

Navy,pozrela som si na www.dalibo tie doplnky na detoxikáciu, zaujal ma ten " kovový štít". Ešte by som bola rada keby RNG napísal naň svoj názor.

cat

elesar: to je v poho.Vies, dotklo sa ma to,lebo to ako som sa citila a ako sa citim je opodstatnene.Nedost,ze do seba kopem sama tym,ze si to vycitam, ale kopnem este raz a viac po takomto prispevku. Vlastne, mozno som naozaj len nejaka chudera ktora sa len lutuje,ktovie...
Vcera som sa naozaj citila priserne,lebo som prisla zo skoly a namiesto ulavy ze to mam za sebou a ze som to ako tak zvladla,mi bolo hrozne,sama ani neviem preco, a zasa mam pocit ze musim ist odznova.To asi tak v skratke.

Navy

Ľudia, vidím, že s podráždenosťou máte riadný problém. Ono to je celkom pochopiteľné,ale dá sa to riešiť. Tak ako to ale vy riešite, veľkú šancu nemáte. Napriek tomu vám ale želám, nech sa vám darí. Vyriešiť si psychiku počas tzv. psychyckej choroby, je jedna vec, ale odstrániť tú tzv. psychickú chorobu, je druhá vec. Tým, že si vyriešite psychiku v tzv. duševnej chorobe, ešte neznamená, že sa zbavíte tzv. duševnej choroby. Nezbavíte. Vyriešite si len psychiku v tzv. duševnej chorobe. Prečo stále píšem tzv. duševná choroba? Preto že sa nejedná o duševnú chorobu, ale fyzickú. Ak by akýkoľvek duševne zdravý človek dostal tú fyzickú chorobu, ktorú máte vy, a o ktorej si myslíte, že je psychická, tak by mal rovnaké psychické problémy, ako máte vy. Rozdiel medzi ním a vami, je len taký, že on nemá fyzickú chorobu, ktorá by ho nútila psychicky trpieť.

elesar

VSETCI...uz dlhsie som na pochybach, ci vlastne mam niekomu "pomahat" tym, ze poukazujem na to, co pomohlo mne. a coraz viac sa mi zda, ze o nic take zaujem nie je. takze koncim s akymikolvek "radami". nie som zatrpknuty, aj ked to tak mozno vyzera, mam vas vsetkych rad, rad budem citat, mozno sa dokonca aj zapajat, ale svoje skusenosti si teda necham pre seba...

elesar

NAVI... mas pravdu, so svojou poondianou depresiou som iba takym slabym odvarom tu medzi vami ostatnymi. to za su ju pomalicky ucim zvladat tiez nie je mojou zasluhou, ale zasluhou toho, ze mam slabucku depresiu. sam sa pytam...co tu vlastne robim??? asi pohladam nejake forum pre ludi so slabou depresiou, lebo tu pre mna zda sa miesto nie je.

elesar

CAT...ja som ta naozaj nechcel urazit...to je to posledne, co by som chcel. jednoducho z toho predosleho prispevku mi to tak vyslo. ak sa ta to dotklo, ospravedlnujem sa.

cat

Navy:Ja sa s nikym porovnavat nebudem, pretoze nebudem sudit niekoho koho vobec nepoznam a len na zaklade par viet na tomto fore.Nemam na to pravo,ani nikto z nas na to pravo nema.Vzit sa do situacie druheho cez obrazovku proste nejde.
Vlastne, tu iba stracam cas.
Otrava,ci negativna psychika,alebo oboje, je vlastne len na mne ako sa s tym vysporiadam, s pomocou psychiatra,psychologa...alebo ci vobec....