Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Navy, hovoríš, že ti pomohla detoxikácia a doplnky, nie je to skôr placebo efekt?
Navy čo vravíč na reklamu čo si napísal:
RNG, na tej stráke, čo ti nešla otvoriť, bol práve B komplex od Walmark. To je 50x nižšie dávkovanie, než u Stress B. Však ten Walmark nemôže mať žiadný účinok. Je to len obyčajný hltač peňazí ľudskej nevedomosti. Inak, práve som si objednal v Lučenci, Caprilic acid, na hubenie Candidy. Chcel som ešte Potent acidopholus, nemajú, ale svitá nádej, že Lučenecký obchod možno nezanikne, a zrazu RNG dostane objednávku z lučeneckého obchodu, na ďaľší prísun potravinových doplnkov. Bolo by to super, hlavne pre naše peňaženky. Niekto tu chcel číslo na Lučenecký obchod. Je to mobilné číslo na -odkaz odstránený- .
Len a len čo je od RNG je to pravé že...
TATO TEMA BY SA MALA SKOR VOLAT NAVY A JEHO DISTRIBUCIA PRODUKTOV OD RNG ... alebo LEN ALEN JA NAVY .. uz sem nikto nechodte nic sa tu nemenilo !!!
Toto som nenapísl ja, čo myslíš prečo majú ľudia takéto postrehy???
Takže kedže sa chváliš svojím IQ už vieš čo tu viacerím vadí!!!!! Mne nie ja ťa potrebujem...ako výstrahu pred chybou v liečbe, lebo si extrém. Tak isto je extrém spoliehať sa čisto len na AD a sám nič nerobiť....
Na tomto webe bude povazovane za porusenie pravidiel FORA propagovanie produktov, navadzanie na kupu, predaj, "zarucene dobre" rady cez email a podobne aktivity. Kto ma seriozny zaujem... nech sa paci kupit si u nas reklamu. :)
Navy ja som nenapísal na susednom fóre že sa nemáš miešať do fóra (zamorovať ho). Ak nič nenapíšeš nebudem môcť tvoje nesprávne názory kritizovať a tak ukázať aké sú nesprávne. Niekto použil moje logo, ja ťa potrebujem aby sa iný poučili... ale nebolo by odveci prečítať si pravidlá pre prispievateľou fóra..
Milá Maja 25. Keď je klasická medicína na tom tak dobre, ako je možné, že z mojim zdravotným problémom nedokázali ani pohnúť, a to napriek tomu, že tento problém sa dá zdravotne vyriešiť?. Spôsobom, akým uvažuješ Ty, by si tiež neprišla na spôsob vyliečenie môjho zdravotného problému. Ja sa pýtam prečo, keď existujú indície, ktoré vedú k vyliečeniu tohoto zdravotného problému?
Táto téma bola dobrá, pokiaľ sa sem vymieňali užitočné rady. Teraz sa zmenila na nezmyselné osočovanie a klamstvá na adresu RNG a NAVYHO. Nechápem, že je niekto schopný vyhrabať ročné a nepravdivé citáty od RNG a pritom stále písať, že si robí reklamu na produkty, ktoré už dobrý polrok nepredáva. Aj keď mnohí by boli radšej, keby predával. RNG nič nepropaguje, čo by z toho mal, veď natom len prerobil. Ale do očí tu bije propagácia farmaceutických produktov a otvorene sa tú klamlivo píše o antidepresívach ako o jedinej možnej liečbe. To nie je reklama?
Kritik, aby si si nemyslel, že mojím úmyslom je zamorovať všetky fóra svojími prispevkami, tak na tento Tvoj príspevok zareagujem tu: RNG A NAVY nemiesajte sem tie vase nezmysli.
Čo je na nich nezmyselné, ale konkrétne, lebo ak napíšeš všetko, tak to ešte nevysvetľuje, čo je na nich nezmyselné.
tema je otravena.
Z moje stranky Bye Bye.
Nakoniec kto chce si moze dost v tejto teme vyhrabat sam. Je toho tu napisane kopa.
A kto je lenivy, tak mu treba.
Ved je dost lekarov, co sa onho postaraju, vsakze.