Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

bruniak

ja mám miernu depresiu a panickú poruchu na toto užívam cipralex.
už som si prečítala, že ten sera...je homeopatikum

ja mám problém veľký so závratmi, a slabosť v nohách mám, občas zmeny teploty- chlad-teplo....

bruniak

taxim
doporučuješ pri depresii a panickej poruche ad vylúčiť. Je možné prejsť na deprim? Má rovnaký účinok? Povedz mi svoj názor. dakujem

Kajatko

taxim j

Presne tak to je ako pises. Ja sa mam ovela horsie a horsie pri antidepesivach.Beriem aj frontin a tak som nadrogovana v kuse kazdy den a nie som schopna ani na ulicu ist. POMOC!

slniecko19

dakujem clupka...chvalabohu ja nou netrpim, ale zial moj priatel, preto sa pytam...mava take ine spravanie, najprv som to nevedela, a bolo mi to jeho spravanie divne, ale teraz viem, urcite aj lieky urobia svoje..uziva ich teda dost...aj ty uzivas vela druhov liekov?a co ti pomaha? z coho to mas? da sa z toho uplne dostat, tak ze nemusis brat lieky?

clupka

Slniecko neboj sa je to depka kao aj tie ostatne ,treba len odrzat pokyny lekara a bues ok ja sa uz liscim

á

Slniecko neboj sa je to depka ako kazda ina ,treba dodrzat pokyny lekara a bues v pohode ja sa tiez liecim osem mesiacov a som ok drzim palce ....

slniecko19

Poznate niekoho s endogennou depresiou? Moze taky clovek byt schopny plnohodnotneho zivota v buducnosti?
Dakujem za odpovede.

Taxim

Skúsenosť ukazuje, že placebo zvykne mať výrazný antidepresívny účinok a preto potvrdenie antidepresívneho účinku antidepresív vyžaduje dôkaz výrazne vyššieho účinku ako má placebo. Co v podstate nie je, a farmaceuticke spolocnosti neudavaju profil lieku s por. s
placebom.
A ked aj, tak nie dostatocne. Antidepresiva vo svojom zlozeni obsahuju aj benzodiazepin preto su navykove.To vsetko sa taji!!! Napr, seroxat to je akoby ste brali xanax, neurol ,lexaurin.Antidepresivum kvazi ovplivnuje serotonin, ale to robi aj lubovnik. Potom pri zbavovani sa antidepresiva, ktore sposobuje katastrofalne zmeny v organizme nastava problem. AD zmeni metabolizmus aj uvazovanie cloveka a vlastne celu osobnost.Hovoria vam, ze ste chory preto to musite brat!! Blbost, stacilo by Vam v krize nepravidelne anxiolytikum a citili by ste sa ovela lepsie, ako teraz ked mate zamoreny cely organizmus od kazdej jednej bunky v tele az cez organy vlasy nechty.Zbavte sa antidepresiv je to len o biznise a vasej psychike, ze ked beriem lieky tak sa aj lepsie citim. Je to len placebo efekt s vysokymi neziaducimi ucinkami. Treba zmenu myslenia a to je to najtazsie. Ked to dokazete budete zdravy. Uz nikdy tak ako predtym, ale ovela lepsie ako teraz pod vlyvom drog. Ludia ktori maju tuto chorobu su zvycajne aj inteligentny a velmi citlivy, hravo by dokazali zazraky na pockanie. Ale prave tieto lieky Vas brzdia otupuju a davaju vam falosnu nadej. Nevidite ze psychiatri su posluhovaci nadnarodnych farmac. spolocnosti. Davno zabudli na prisahu a zvitazil mamon. Potrebuju pacientov cim viac tym lepsie a ich osudy ich vobec nezaujimaju - formalne ako sa mate atd. Pridete domov a zase ste na to sama s krabickou drog......