Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

jugoj

jo Denz ja s tym suhlasim ,len som chcel na to upozornit som teraz peknym prikladom na otazky ktore som uz cital od niektorych ludi.Ze co alkohol a antidepresiva a podobne tu vidia VYSLEDOK.
-Ako ked uz ide o mna osobne ja sa z toho vylizem a viem ze nabuduce uz nebude:)
Treba si inak vycistit ten bordel v hlave ktory som pravdepodobne mal preto som do tej krcmy aj isiel.
Len myslienky ako sa mi rozozieraju vnutornosti a poskodil si mozog a podobne to je hovadsky silne.
Ale ma to vyhodu aj ta depresia a a mania ci panicka porucha alebo ako to nazvata to :Nikdy nebudem alkoholikom:)

jugoj

A to som sa citil posledne tyzdne da sa povedat ze relativne dobre.
A jeden vecer takyto co spravi.Uz mi hra Michal Tucny -Tam u nebeskych bran a rozmyslam nad svojim pohrebom a smrtou:/

jugoj

Dnes sa inak citim mizerne a mozem si za to sam.
Neviem co mi prdlo v bedni,nepijem alkohol a zasiel som do krcmy a pil do rana a na lieky:/
Chyta ma teraz panika,potim sa busi srdce,chytaju m depresivne myslienky je to dost silne.
Nechcem aby to vyznelo ako stazovanie alebo vyplakavanie len chcem UPOZORNIT,bacha na to neurobte taku blbost ako ja.Je to vrazedna kombinacia ked clovek dlhodobo uziva antidepresiva a este aj Frontin berem.
Som cocot a strasne zle mi zacina byt uz len z otho ze si to sam sebe vycitam.

fidorka2

tieto sviatky sú premňa veľmi zlé, upadám z jednej depresie do druhej, i keď viem čo je jej príčinou nemôžem nič robiť. Príčinou je prítomnosť môjho muža, on je spúšťačom všetkých mojich depresií. Od zajtra opäť začne chodiť do práce a to už bude lepšie, dúfam, že sa čoskoro pozviecham.

ShaulaThalit

xyzianka: a vyliečila si sa? duševná bolesť je neskutočne bolestivá. nedá sa to porovnať s fyzickou... ani s tým, že by ti do tela vrazili 1000 nožov...

xyzienka

ahojte vsetci,...moj roibeh je dost komplikovany,taha sa to uz aj pomerne dost dlhy cas,ako 16-rocna som zacala trpiet depresiou,panickymi strachmi a striedanymi pocitmi uzkosti,nikdy som to nerieili,nezamyslala sa dalej nad tym,verila som,ze raz to jedneho dna samo od seba prejde,nebola som vsak scopna robit proti tomu absolutne nic!cas sa minal a roky urekali,a ja som smutila,stale nad jednym a tym istym,..kym neprisiel uplny pad na dno.prestala som premyslat,prestala som hovorit,myselala som an to najhorise,ako zmiznut pred zivotom,ako pretat ublizovat ludom,ktorym na mne zalezi...moja smrt sa blizila,kto nezazil pocit uplnej beznadeje,pocit samotya opustenosti,oci svetci stoja pri nom,..si nevie predstavit tu dusevnu bolest,..nci sa proti tomu neda robit,ak nemate pri sebe tyc spravnyc ludi,tu spravnu pomoc,domov...moja rodina mi dala druhy zivot,toco som si vlastnym smutok roky odopierala..Depresia je choroba mozgu,v tazkych stavoch sa bez liekov len tazko zvlada,v lachsich verim tomu pomoze aj psycholig..ja som jedneho mala,bolo to uz ale prilis daleko,a nemala som pcoit ze mi to pomaha,naucila som sa byt sama sebe psychologom,naucila som sa v prvom rade prijat samu seba aj napriek tejto chorobe,nebolo to lahke(..ale verte,dnes zijeme v dobre spred 20 rokpv,vzd je tu niekto kto je ochotny nam pomoct,gtak to uz proste v zivote byva,..Kazdemu ktotrpi tymto ochorenim prajem skoro uzdravenie,a myslite nato,ze nie ste sami,depresia sa da krasne vylicit,takmer rok uz veriem lieky a jeto neporobnatelne,hoci obcas este pride strach,uzkost,...pocit viny,to vsak prejde...ak by som tomu neverila,vybodla by som sa na to...Naucte sa lubit sami seba,potom vas budu milovat aj ostatni,nejde to vsak zo dna an den,a nikdy nie nasilim!..takze drzim palce vsetkym ktori bojuju s touto cborobou,nikdy nevzdavajte,stoji za to vydrzat to,verte mi!!!:D