Reuma

Súvisiaci obsah

sfinxa

Mám veľmi dobré skúsenosti s krémom AREUMA. viem že to reumu nevylieči ale zmiernuje mi to bolesti a mozem fungovat ako tak. kupila som ho tu, maju dobru cenu e-zdravotnickepotreby.sk

Helus

Blizi sa 20.5.2017 Stretnutie lekarov,bez bieleho plastu.Ste vitani,len treba prist.Stravite popoludnie s ludmi,ktorych trapi reuma,a podobne ochorenia.

Helus

Pekny den vsetkym.CHcela by som Vas pozvat na Besedu s lekarmi,bez bielych plastov,v Bratislave 20.5.2017 o 14 hodine,v Hoteli Bratislava.Besedu usporiadava LIGA PROTI REUMATIZMU-MP BRATISLAVA.Bude beseda s lekarmi,ktori budu rozpravat o reumatickych ochoreniach,bude aj diskusia,takze sa mozte pytat,co Vas zaujima.Bude to uz 2 stretnutie,v Bratislave.Vsetci ste vitani.

optid

Pekný deň všetkým,
už dopredu chcem upozorniť, že súhlasím so všetkými odporúčaniami a radami, ktoré určite doniesli popísaný efekt a nijako ich nemienim spochybňovať. To čo chcem v súvislosti s reumatickými a všetkými zápalovými a vlastne aj civilizačnými ochoreniami napísať nie je v rozpore s doterajšími skúsenosťami. Jedná sa v podstate o starú známu vec, a pritom je bez akýchkoľvek kontraindikácií, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, vhodnú aj pri popri imunosupresívnej liečbe, po transplantácii aj pri chemoterapii, ozaj pre každého vo veku nad 3 roky. Takým unikátnym hasiacim prístrojom na všetky zápalové procesy je Recovery, produkt v tele uvoľňujúci jeden z najsilnejších antioxidantov s okamžitým účinkom - molekulárny vodík. Tento proces zasahuje do redukčno oxidačných procesov v bunkách, a jednoducho povedané zháša zápalové procesy a mnohé iné problémy: spriechodňuje cievy, eliminuje nádorové ochorenia, alergie, autoimunitné choroby atď. Zníženie bolesti je len jeden efekt, pacienti by sa ale radi vyliečili. Zmerajte si prosím pH, či už moč, alebo obliznite lakmusový papierik, ak výsledok bude pod 7, Vaše ochorenie bude napriek liečbe pretrvávať a budú pribúdať z roka na rok nové komplikácie. Náprava je veľmi jednoduchá, stačí upraviť pH nášho tela, dať bunkám a orgánom vhodné vnútorné prostredie a naše telo si poradí s ochoreniami aj samo. Pre tých, čo si nedokážu alebo nechcú zmeniť stravu a životosprávu, doporučujeme Shake, Booster alebo Green, ktoré dokážu zharmonizovať procesy v tele, a vlastne odstránia podmienky, za ktorých civilizačné ochorenia vznikajú. Skúsenoszi na Slovensku aj v Čechách sú po zavedení produktov vynikajúce. Kto chce bližšie info, napíšte, alebo pozrite na www.optid.sevenpoint2.com . Trpieť na civilizačné ochorenia je dnes naozaj zbytočné.

ansy

uz dva dni ma boli prostrednik pravej ruky. mam ho troche opuchnuty a neda sa mi riadne zohnut, az ked ho poriadne rozcvicim, tak je to lepsie, ale boli stale, aj na dotyk. v krvi mi zistili zvyseny reumat.faktor, a tiez plucne chlamidie. nie som si ista, ci mam uzivat atb na chlamidie, nakolko mi atb v minulosti znicili imunitny system a narobili hodne problemov. tiez som si nie ista ako najlepsie licit reumu, preferujem alternativne sposoby. citam tu pozitivne skusenosti so zelenym cajom a rybym olejom.moze byt aj v kapsuliach, alebo len tekuty? a kde zozeniem kombináciu enzýmov – Phlogenzym?
alebo ma niekto dalsie skusenosti? chcem sa reumy zbavit v zaciatkoch, poradte, prosim.
dakujem za kazdu dobru radu.

OKP

Dobry den,

ma info, ze na reumaticku artritidu v pokrocilom stadiu moze pomoct pobyt v Ajurvedskych kupeloch na Sri Lanke, alebo podobnych krajinach. Viete mi prosim podat blizsie info o tejto teorii, alebo web na spominane kupele ?

dakujem

kryoterapia

Skúste na kĺbové ochorenia kryoterapiu...(vhodné aj pre deti od 2r. pod dozorom dospelého - lokálna, alebo celotelová...)... Indikácie celotelovej kryoregenerácie:

• zápalové ochorenia pohybového aparátu (reumatoidná artritída)
• degeneratívne ochorenia kĺbov a chrbtice (artrózy), ochorenia medzistavcových platničiek, bolesti chrbtice
• reumatické ochorenia mäkkých tkanív (myositída, kolagenózy, fibromyositída a ďalšie)
• artritídy na metabolickej báze (dna)
• postihnutie kože a kĺbov pri lupienke
• zmeny svalov, kĺbov a šliach po úrazoch (kontúzie, hematómy a podobne)
• roztrúsená mozgomiešna skleróza (SM)
• parézy a spastické kontraktúry v oblasti končatín
• primárna a sekundárna osteoporóza
• fibromyalgie
• celulitída
• ťažkosti pri menopauze.

Funguje asi takto....Na chlad reaguje organizmus ako na stresový faktor a vylučuje látky ktoré majú organizmus uchrániť pre stresom. Predovšetkým sú to endorfíny-hormóny šťastia, ktoré sú mnohonásobne účinnejšie ako morfium a spôsobujú eufóriu, ktorá dokáže nevnímať extrémne nízku teplotu ako faktor nepriaznivo pôsobiaci na ľudský organizmus. V ďalšej etape sú to kortikoidy, rastový hormón a hormón - testosterón ....

novakova2000

Ja idem o týžden reumatologovi, a obavam sa práve diagnozi reumatická artritida - prízaky podla netu mam - neviem ani spávat je to desny stres:(

RNG

???
Parietalne bunky v stenach zaludka vyrabaju rovnake mnozstvo kyseliny aj zasad. Kyselina ide do zaludka a zasady cez krv do pankreasu, ktory ich vyluci v stavach na neutralizovanie obsahu zaludka.
Vyraba sa to rozstiepenim soli
NaCl+ H2O + CO2 = HCl + NaHCO3

Ak chceme okyslit zaludok viac podporenim funkcie parietalnych buniek, tak sa vyrobi zaroven viac kyselin aj viac zasad.
Akl si ale dodame kyseliny, musime si v inom case dodat aj zasady, aby sme si telo neokyslili celkove, tj presne to iste, ako robia nase parietalne bunky.
Ked sa chceme alkalizovat, tak musime brat viac alkalickych doplnkov a menej kyslych.