blokovy system - odblokujte ma!!!

Tymmi

Myslim to smrtelne vazne ..a mne sa tiez raz stalo ze mi to doslo asi po pol roku .... a akoze to neprajem nikomu ...moj vtedajsi priatel ma nenavidi :( a ja sa mu ani necudujem .... a neskutocne ma to mrzi !

bejb

ahoj,u mna to fungovalo tak isto,az do kym som sa na chalanov "vykaslala",jednoducho som s nimi bola len kamoska a ziadneho som asi rok nemala a az po tom roku som konecne nasla terajsieho, s ktorym som uz skoro 7 mesiacov:)
ked sa budes stresovat,kazdeho od seba odlakas..bud spokojna a vyrovnana a on pride sam:)!

malvinella

waw: no pekne teda... to si neviem predstavit, ze rok som s niekym a potom dostanem blok..:/..mne to staci fakt po tych 2 tyzdnoch..a co mu potom povies?..

malvinella

tymmi: ..fakt mi hovoris presne zo srdca..:D..s tymi negativami presne to iste..ale tak ty uz mas aspon niekoho, pri ktorom ti to konecne nevyskakuje..myslim tie negativa..:) ale tak vdaka..hadam aj mne sa postasti..mozno..:)

waw

malvinella po dvoch tyzdnoch..to aspon rychlo vies ze asi neni ten spravny, ale na mna to pride po roku a vtedy to uz je dost tazke...

afda

Ja som mala toto isté, ale len v puberte. Do nejakej 17-18ky, potom ma to pustilo a už mam priateľa (prvého tak dlho) 2,5 roka. A je to super. Chce to čas...

lolita22

moj chalan ma mnoho negativ, ako ze ma obmedzujev mnohom lebo chce aby som bola iba jeho, ziarli(dost) a je mladsi... ale to viem zatlacit do uzadia a dokazem z neho vytlacit vela pozitiv, to je dolezite, aby si si viac vsimala pozitiva.. tiez ne som dokonala a neodsudzujem ta... ale neublizuj im, radsej nikoho nemaj, to bude lepsie a potom ked pride ten pravy budes si ista a zabojujes onho vtedy to bude stat zato ak si budes ista sama sebou ze ho milujes (mala som skusenost ako chalan striedal kazdu druhu - aj ja som bola jednou z jeho trofeji bola nastastie som sa uvedomila skoro nie ako poniektore) a teraz ma 26 r. a nema nikoho lebo tie historky ktore o nom koluju- no tak to proste chodi, zeny ktoré sa chcu viazat o neho nezavadia - pricom som si ista ze aj on by chcel uz trvaly vztah, takze si super ze si sa uvedomila tak skoro, a prajem ti vela sily a malo chlapov a srdcebolov ktoré im asi sposobujes:)

Tymmi

Inak ja ta asi chapem lepsie ako si myslis :) stavalo sa mi presne to iste proste som stretla super chlapca aspon zo zaciatku to tak vyzeralo ..a potom mi same od seba zacali vyskakovat jeho negativa az sa mi nieze zhnusil ale proste za ziadnych okolnosti som si nevedela predstavit pokracovat v tom ..ale teraz mam chlapca ktory je naozaj uzasny teda pre mna zaujima sa o podobne veci ako ja a rozumieme si som uuplne otvorena je to super ..a okolie si nevsimaj a hlavne nie baby ktore si z teba robia srandu ..su to chudery ktore si ako pubertacky chcu nieco dokazat ! a hlavne sa do nicoho nesil :) drzim palec

malvinella

pre lolita22:no s tymi negativami to tiez sedi..hmm ale nerobim to niak vedome ..neviem.. no ja som si to prave ani nemyslela, ze laska pride neskor, ale kamoska mi zrovna radila, nech to niak prekonam a vydrzim s niekym aspon mesiac a uvidim..ale ja to proste viem hned.. a cim dlhsie by som ho namotavala, tym horsie..podla mna.. a viem, ze takto si asi nikoho neudrzim, ked ich poslem prec..:/ ale fakt neviem..tiez by som brala niaky norm. vztah uz konecne..ale ked nikto niak nezaujme.. kludne sa rozkecaj..ja ti dakujem za tvoje postrehy, lebo su fakt vystizne..

lolita22

a mozno je tvoj problem v tom ze teraz sa proste nechces otvorit pre novy vztah, nie si na to pripravena.. to sa stava, nenut sa do noveho vztahu a na ostatnych kasli, radsej byt sama ako sa nutit do lasky..s niekym kto sa ti iba paci..