mám problém..vždy ked si nájdem nejakého chalana po týždni-dvoch (maximálne) dostanem "blok" akože začne mi byť ukradnutý a neviem čo s tým...nechcem skoncit jak starena,co zije s 500 mackami..uz ma to zacina fakt stvat!!poradte.. nezaziva niekto nieco podobne?..
blokovy system - odblokujte ma!!!
mozno je chyba v tom ze na tom druhom hladas len tie negativa, zameriavas sa na ne a znechutia sa ti na nom, inak si myslim ze toho dotycneho nemilujes - tych dotycnych, iba sa ti pacia a myslis si ze laska pride potom ako si s nimi , asi je problem v tom- tym ti nehovorim ze to je hrozne, mozno ze si zatrpknuta pre minulost, nieco sa ti stalo a to pouzivas na inych ako si hovorila o tom ako ti dal ten prvy kopacky, tak to robis inym, takymto sposobom si veru nikoho neudrzis.. ja som uz jeden a pol roka s mojim chalanom, urobili sme si vela zleho( nevravim o nevere) no stale je tu nieco co nas nuti byt stale spolu miluejeme sa aj napriek vsetkym chybam,,, no to je moj nazor - asi som sa rozkecala..
pre zuza: no myslela som to tak, ze z kazdej strany pocujem, ze jak je mozne, ze ty nemas chalana, nechapem to, uz si najdi konecne niakeho chalana, musime ti uz niekoho zohnat..ved si najdi niekoho..budes az do smrti bez chalana..tj velmi vtipna tema kamosky sa vzdy zasmeju, aj ked mne to take vtipne nepride a skoro kazdy den pocuvam reci tohto typu..nechapem, co sa ostatni do toho vobec staraju..
aký nátlak z každej strany máš na mysli?
no len ja uz nemam 15-16...ale tak hadam mas pravdu.. kludne pockam, len ten natlak z kazdej strany...to je hrozne..
ved jasnee...ja soom cakala 3 roky,ale oplatilo sa...
no aj iskra tu uz bola..len zas to bol debil..slusne povedane..on proste nemal zaujem o niaky vztah..ale tak hadam..aj ja sa raz dockam, bo uz ma nebavi chodit von s kamoskami a ich frajermi a citit sa jak najvacsi idiot...:/
jednoducho musi prist ta "iskra" ak tam nie je tak je to presne to o com pises ... a na druhej strane ak iskra preleti tak je tam hned laska a vtedy uz pochybujem ze by ti bol ukradnuty :)
dufam, ze sa dockam..:)
dikes..
no ved aj u mna to tak bolo po prvom co ma nehal, cela som nanho zabudnut tak som mala inych ... ale onicom ... teraz prisiel niekto kto mi uplne zmenil zivot uz viac nez rok, a potrebujem ho viac ako toho prveho, no je proste skvely ... asi aj ty musis cakat na toho praveho,... :))