Chcela by som sa spýtať,aké máte skúsenosti s vibrátorom.Ja som si ho obstarala a s ním mávam aj vaginálny orgazmus.Ja viem,živý je živý...ale...
vibrátor
stanley co keby si si ho dal operovat tak aby vibroval pri sexe?;)
vaze si dosiahla vaginalny???? AJ JA SI HO ZAOBSTARAM!!!
Inak som mladý človek, ale fakt živá je živá a keď je možnosť, tak na ruku hneď zabudnem, ale vy to máte iné v tom, že ruka napodobňuje sex, ale vibrátor s tým nemá skoro nič spoločné, vibrácie pri sexe myslím v takej úrovni niesú...toť môj názor :)
ďakujem za pochvalu :) No to už je iné, keď ti to robí priateľ, ale bolo tam niekde aj napísané, že je to lepšie ako živý...predsa živý nikdy nebude vibrovať, je to o niečom úplne inom, prý jse tomu říká láska :-))
a ved to je normalne...ked chceme tak si pomozeme...ja to mam este lepsie moj partner ma rad ked sa moze hrat so mnou pomocou vibratora...super...
ze ruka je zadarmo a mozem ju zobrat so sebou aj von :P
Ha ha Stanley,ale si ma pobavil.Ja nepreferujem,ani nikdy by som nepreferovala umelý pred živým.Je to len ako doplnok.Ukáž mi jediného chlapa,ktorý si to občas neurobí sám.Alebo často sám.A aký je v tom rozdiel,ak si chlap pomôže v núdzi rukou a žena vibrátorom???!!!
Jasné, všetky si kúpte vybrátory, my umelé vagíny a bude nám hej ;(
tak to by som si mala aj ja zaobstarať...