Omega 3 (otazka pre RNG)

daniellafinancia

Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.

RNG

teddy, neviem ake AD pouzivas, ale pokial na nom nie je vyslovene napiusane, ze ma kontraindikaciu(zle reaguje) s rybami, mozes rybacie oleje brat. A dobry a silny je lososovy olej a este lepsi rybaci koncentrat Max EPA(davka 3x3 kapsule, to iste ako lyzica oleja denne)
SJW je tiez vlastne antidepresivum a dochadza aj v kombinaciach s 5-HTP
Pozri na temu "depresia"

teddy

RNG,ak beriem AD,mozem zaroven brat aj Omega3 alebo 5-HTP?Moze sa to vzajomne kombinovat?Alebo to moze vyvolat nejake negativne reakcie?

mira

Teddy, tu si treba uvedomiť , že čím viac ješ nasýtených mastných kyselín, tým je vyššia potreba nenasýtených. Nasýtené sú v mlieku a všetkých výrobkoch z neho, mäse cicavcov a vtákov, vajciach, stužených rastlinných tukoch. Ideálny pomer nenasýtených k nasýteným je 3:1, pričom telo z nenasýtených dokáže vytvoriť nasýtené, naopak nie. Nasýtené sú jednou z významných príčin depresie.

RNG

Prirodny lososovy olej obsahuje 120 mg EPA a 80 mg DHA na 1 gram oleja.
Ine koncentracie sa dosahuju tzv "molekularnou destilaciou"
Okrem beznej filtracie tento proces robeny vo vakuu, u vacsiny vyrobcov dnes za 45 sekund pri teplote 250 stupnov celzia, takze sa olej prakticky nezmeni.
Peroxidacia a spalenie olejov zavisi nielen od teploty, ale aj od dlzky casu zahrievania a pritomnosti kyslika.
Touto metodou sa odstrania zamorenia tazkymi kovami a zaroven sa olej deodorizuje(zmizne rybaci smrad) pricom obsahy EPA a DHA sa daju zvysit.
.....
Z prirodnych olejov sardinkovy a anchovy maju vyssie mnozstva EPA a DHA ako lososovy(16-21%EPA/10-16% DHA).
Ale kedze losos je podstatne mastnejsi(az 12% oleja) a sardinky su relativne suche(2%), vacsina kvalitnych zdrojov EPA a DHA su prave z oleja lososov, ci uz prirodneho, ci molekularne destilovaneho a koncentrovaneho.
Molekularna destilacia je dnes prakticky nevyhnutnost kvoli zamoreniu mori ortutou.
Jedine znesitelne hladiny ortuti maju ryby spoza polarneho kruhu.
Kvalitne vyrobky(GMP) su zarucene s velmi nizkym obsahom ortuti.

elessar

TEDDY...skus si najst forum "depresia", najdes tam kopec rad ako sa depresie zbavit a to bez syntetickych antidepresiv.
sam beriem trikrat denne po tri kapsule rybieho oleja, teda celkovo 9 gramov uz takmer 2 mesiace a zatial som tu :)))
RNG odporucal kombinaciu, ja som zasa vycital, ze AD efekt by mal mat prave ten rybaci olej, ktory obsahuje co najviac EPA v pomere k DHA. tuto poziadavku splna iny vyrobok od RNG, ktory ma nazov tusim MAX EPA, neviem si teraz spomenut.
...kazdopadne nic nedas za to, ked otestujes najprv jeden (dajme tomu dva mesiace) a ak by nenastalo zlepsenie, mozes skusit ten druhy. teda prides o nejake peniaze, ale z vlastnej skusenosti viem, ze v pripade depresie je financna otazka irelevantna. tam treba konat a cim skor, tym lepsie. koniec-koncov su ceny produktov, ktore ponuka RNG asi najlacnejsie na trhu. teda v pripade EPA mAX existuje porovnatelny produkt - lososovy olej, ktory najdes v kazdej DM-drogerie pod ich vlastnou znackou. ten ale obsahuje lososovy olej, kym olej od RNG obsahuje olej aj z inych ryb. + neviem, ci je to na skodu, alebo na uzitok, ale DM-ka ma v jednej kapsuli 100% dennej davky vitaminu E, kym RNG tusim nejakych 7%. ja preferujem MAX EPA najma pre to, ze viem co pre ludi robi RNG a teda je mi ctou, kupit si vyrobky radsej u neho + predstava, ze denne spapam 900% doporucenej dennej spotreby vitaminu E sa mi nie velmi pozdava. ale ked nemam od RNG, tak pouzivam aj ten z DM drogerie.
inac su naozaj aj ine doplnky pri liecbe depresie - mne osobne asi najviac pomaha 5-htp. ale ak o tom chces pokecat, napis do fora "depresia".