Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zapálené hrdlo

dugi

zdravím vás a pre sini chcem odkázať,aby sa pozrela na www.drnona.euweb.cz a pozorne si prečítala všetko o týchto jedinečných produktoch a možno to bude cesta k liečbe ...

jjanica

Neviem či ti pomôže med, vraj dráždi sliznicu, zaručený recept, ktorý nikdy nesklamal je slaná voda, hnusné ale účinné.:-)

jomo

Mne na hrdlo zabera salvia, teda caj z nej a kloktam asi 15 minut az mam vykloktane hrdlo :). Ked to par krat zopaknem bacily su fuc alebo sa hodim na marodku :).

agina

Tantum verde???? Tak to je riadny oblbovak.Ja doporucujem - kup si v lekarni Australian tea tree oil, daj do vlaznej vody zopar kvapiek a kloktaj aj 4x denne. Vyborna vec. Aj na zapaly v ustach a afty. Velmi sa mi osvedcil.Ma protizapalove, antibakterialne a antivirove ucinky.

curly

naposledy mi na bolave hrdlo pomohlo toto ale bolo to hned v zaciatku: olivovy olej do toho nasekat al. nastruhat cesnak, nechat par hodin postat, namocit do toho vaticku a dat si ju na noc do oboch usi. po 2-3 dnoch mi bolest hrdla presla. Alebo skus propolis - 15 kvapiek rano a vecer do hrdla. vela sa tu popisalo, hladaj

Najčítanejšie články