Mam AIDS

nellka

:):):), no idem si umť zúbky a odchádzam spať. Mraznička je ešte úplne zamrznutá, muž si nastavil na jednu budík, že či nám nevytápa chalupu. Tak nám treba, však sa na ten hnusný mraziak dívam už vyše roka, že by bolo hádam dobre ho odmraziť, veru, dobre mi tak. Inak som poriadkumilovná, ale niektoré veci mi aj tak unikajú!

sage33

ale vsak riesime aj aids obcas, no nie?
aj tie asertivne sexice, no nie? a vsetky sa svorne pripravujeme hned po dni matiek uz na svetovy den boja proti aidsu.

nellka

Tak aby sme neboli za potvory...Karolka, ivetka si tu z nás urobila srandu, nechápeme prečo, začo a načo, ale ten jej príbeh je vymyslený a totálne nereálny. K takému záveru sme došli a ona sa už ani nezapájala, keď prišla na to, že sme ju odhalili. A my, čo sme sa jej zo začiatku snažili pomôcť, sme si akosi padli do oka, tak si tu dopisujeme. A riešime kadečo iné, len už nie ivetku. Z času na čas nás tu niekto sfúkne, aké sme necitlivé a slepé a pod., ale už sme si zvykli.

sage33

tak daj sem nejaku radu, ak mas karolina.
ak chces, napis mail ivetke a potom sa ozvi. aj my sme zvedave, ako sa ma. a pozdravuj ju od nas.