Nehanbím sa za to ako som sa dobre nazrala !

Príspevok v téme: Nehanbím sa za to ako som sa dobre nazrala !
anti anorex

Uz mi tu idu na nervy tieto anorekticke temy a temicky,ktore stale zakladaju tie iste chore hlavy.Preto na protest zakladam tuto temu kde mozu prispievat normalne zijuci a normalne jediaci ludia,ktori sa nehanbia za to ze sa dokazu veselo "nabastit".Jedlo by malo byt pre cloveka pozitkom a potravou zaroven,nie vycitkou,hriechom a dovodom na trapenie.Takze -: co bolo dnes dobreho?

evcca

niektore pisu jasne, ze aj take veci, ako za den jeden rohlik, pravdou je, ze si sama musis vybrat, co chces, lad, ani v zivote ti to nikto neulahci a nebude na teba brat ohlad, ze si ppp-ckarka. tazko na cvicisku, lahko na bojisku, aspon to je moj nazor.

romanka

neviem ci sa chapeme, pre upresnenie: ked sem niekto da pro ana stranky a niekto napise ze to sem nepatri argument "ked nechces nepozeraj tam" na tejto stranke nieje vhodyn argument

romanka

evcca tu nejde ani tak o to necitanie ale zvazenie ci to neposobi negativne na tie co sa maju c hut vyzdraviet
ked niektora napise ze zjedla za den 1 jablko a banan tak dakujem pekne uz sa ani ja nechcem liecit (v dobrom to pisem ze oni nechcu zle ale ci nahodou tu niektore nepisu v tomto zmysle)

barbinka

ja si tiež myslím, že je tu tých tém o anorexii prehnane veľa. ja som dnes mala na raňajky 4x monte, na obed som bola v mc donalde po pol roku,teda hranolky a big mac a na veceru šopský šalát a pizza štangle. mňam mňam.

rockerka

Pozri sa, ak si myslis ze tato choroba je prechadzka ruzovou zahradou a ze nas bavi to robit, tak si na omyle, moja. Uvedom si ze tu pisu vazne chore baby. Nevravim ze ich treba lutovat, to nie, ale robit z tej choroby obycajnu bolest hlavy je dokazom toho, ze clovek nevie o co sa jedna. Je tazke sa s toho pozviechat, ale da sa. Urcite si to ani len nevies predstavit!!!

[zruseny5]

Nehanbím sa čo som dnes spapala :o)
ranajky : čaj (rano do mna nič najde)
obed : Fazulová polievka (dala som si až 3porcie)
večera : 2pomaranče 2jablka
Cítim Sa Výborne :o) I Feel Good :o)

zazie2112

Jo jo, mala vecera pomaha predist vlciemu hladu, ja to mam odskusane. Viete ze bulimia znamena po latinsky "býcí hlad?" to len tak po mimo.:)

Alternativa

Chyba, Pomina, nejaka lahka vecera /nie prilis neskoro/ by mala byt :o). Ale rozpravat sa v teme o "nazrati", tak to mi fakt nesedi

zazie2112

Jasne ze ide o epidemiu a o to viac nechapem opica:zdravy clovek, ktory si uvedomuje vaznost tejto choroby a namiesto toho aby to ignoroval alebo aspon par vludnych slov sa vyjadri ako ty...ved to boli kurnik!Ty myslis ze nas to bavi, ked ludia ako ty kukaju na nas ako na totalnych cvokov zrelych na elektrosoky???Ja tiez nechodim na stranky gayov a lesbiciek a keby som to urobila, urcite by som do nich nedrbala ale naopak!