benefibra

ataeb

waw ten napada s "vlakninovym dnom" je perfeknty.. hned zajtra sa na to dam.. dufam ze tez zazijem to co ty:) a ak som odbre pochopila nejedela si nic okrem toho ano..? och lebo ja uz som strasne unavena z toho pocitu ze mam vkuse zanesene creva, nafuknute brucho aaaale ne wecko ani nahodou:(

zonula

take precistenie criev,ake si si spravila je raz zacas uplne v poriadku a zdrave.takto ti zrejme nehrozi predavkovanie.inak dobry napad,asi si aj ja spravim taky ocistny den:)

tinusska

mne psyllium chuti iba v dzuse, alebo si ho pridavam do jogurtu. jeden den som si robila taky vlakninovy den, na ranajky do jogurtu, naobed s dzusom, olovrant s dzusom a na veceru (ked som prisla domov z prace) trosku granadiru. rano som sa napila vody no a to bola na wc pecka. vlastne, v to rano som bola 2krat na velku, a stale islo toho zo mna dost a citila som sa potom lepsie ako uzasne...

zonula

tinusska,mozes brat aj obidve-tak ako pises rano psyllium,poobede benefibru do napoja,vecer jablcko:)neviem,ake by mohli byt nasledky predavkovanai sa psylliom-zrejme laxativny ucinok,u niekoho mozno naopak zapcha.zalezi aj od ostatnych zloziek stravy

zonula

mna benefibra nejako nepresvedcila,moze pomahat-vsak je to vlaknina.jedine ak vyskusas,tak sa presvedcis,ale podla mna max.upravi travenie a mas pocit,ze nieco pre seba robis.reklama v TV robi strasne vela!..psyllium ma viac plusov.

zonula

deti cca od troch rokov urcite mozu,mladsie neviem,radsej nie,staci jedna cajova lyzicka-do detskej vyzivy,krupicovej kase,jogurtu... plus zapit!