ahojte. chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tymto produktom a ak ano tak ake..? a este by ma zaujimala jeho cena ak by niekto vedel. dakujem pekne
benefibra
take precistenie criev,ake si si spravila je raz zacas uplne v poriadku a zdrave.takto ti zrejme nehrozi predavkovanie.inak dobry napad,asi si aj ja spravim taky ocistny den:)
mne psyllium chuti iba v dzuse, alebo si ho pridavam do jogurtu. jeden den som si robila taky vlakninovy den, na ranajky do jogurtu, naobed s dzusom, olovrant s dzusom a na veceru (ked som prisla domov z prace) trosku granadiru. rano som sa napila vody no a to bola na wc pecka. vlastne, v to rano som bola 2krat na velku, a stale islo toho zo mna dost a citila som sa potom lepsie ako uzasne...
Ja vam neodporucam psyllium.Brala som to a je to uplna blbost,s nicim mi to nepomohlo.
tinusska,mozes brat aj obidve-tak ako pises rano psyllium,poobede benefibru do napoja,vecer jablcko:)neviem,ake by mohli byt nasledky predavkovanai sa psylliom-zrejme laxativny ucinok,u niekoho mozno naopak zapcha.zalezi aj od ostatnych zloziek stravy
viete mi povedat, ked budem jest az prilis vela vlakniny? ked prekrocim odporucene davkovanie napr. psyllia?
mozem brat sucastne aj benefibru aj psyllium? napr. doobeda jedno, poobede druhe?
mna benefibra nejako nepresvedcila,moze pomahat-vsak je to vlaknina.jedine ak vyskusas,tak sa presvedcis,ale podla mna max.upravi travenie a mas pocit,ze nieco pre seba robis.reklama v TV robi strasne vela!..psyllium ma viac plusov.
deti cca od troch rokov urcite mozu,mladsie neviem,radsej nie,staci jedna cajova lyzicka-do detskej vyzivy,krupicovej kase,jogurtu... plus zapit!