Tŕpnutie rúk a prstov!

malaanka

Ja sama idem na operáciu krčnej chrbtice,ale v Košiciach.Váhala som,ale dr.ma presvedčil,že operácia je nutná.Ja mám plánovanú operáciu na 7.12.Tiež mi trpnu prsty na rukách a okrem toho mám aj veľké bolesti.A otcovi budú určite operovať platničku.Ak chceš podrobnejšie info môžeš aj na mail:ankasamko@gmail.com

Monii

v nových zámkoch, a ano krčnú.. on mi o tom moc nechce rozprávať tak ani neviem presne čo to tam má :/ len na operáciu musí čakať do nového roku lebo samozrejme všeobecná nemá zmluvy..

Monii

môjmu otcovi tŕpne ruka, pridali sa aj malíček a prsteník.. bol u doktora a pôjdu ho operovať .. má nejaké výrastky do miechy .. je tá operácia nebezpečná? bojim sa :(

malaanka

RNG môžete mi povedať čo je to DMSO?Mám zistený karpálny tunel a nechcem ísť na operáciu.Pre Sandru43-jednoznačne ísť k lekárovi

simka111

simi635 - myslim, že by si mala isť do lekára, niečo také by sa nemalo nechať len tak :)
Možno to je len stres, lebo v podstate stres je pričinou všetkých chorôb :(...

simi635

Chcela by som sa opýtať na trpnutie rúk od lakťa až do prstov silne pichľavá bolesť až do končekov prstov, necítim si ani prsty a nemôžem plnohodnotne pracovať, trvanie bolestí 24 hodín denne.

Prosila by som Vás o radu

Ďakujem

Domcika Lloy

Neviem preco ale vzdy ked sa zlaknem strpnu mi ruky nie na dlho trva to par stotin ale je to neprijemne neviete ni poradit? mam dvadsat rokov a stava sa mi to vzdy ked sa zlaknem, dakujem

simka111

ked je vonku trocha zima alebo ked je poriadna zima uplne mi odide cit s malicka a prostrednika na lavej ruku,jednoducho mi palce zmrznu a nemam v nich cit..mam ich uplne biele niekedy sa mi to robi aj na druhej ruke a na inych palcoch..ale mam z toho strach lebo dost dlho v nich nemam krv ani cit a bojim sa ze mi uplne odumreju(mam ich az modre)..nasledne sa mi po case do nich vlieva pomaly krv ale nie tak rovnomerne...ale tak ze v strede palca mi ostane misto ktore neje zaplnene krvou az neskor.. a nasledne ma tie palce bolia a nakoniec mam cervene ruky a mam pocit akoby horeli....Fakt neviem co si mam o tom mysliet :(