Mám 43 rokov a veľmi mi tŕpnu ruky a najviac prsty,v ktorých sa stráca cit a tým pádom nemôžem plnohodnotne robiť žiadnu prácu.
Skúste mi poradiť,čo v tom môže byť a ako postupovať pri liečbe.
Ďakujem
Tŕpnutie rúk a prstov!
Ja sama idem na operáciu krčnej chrbtice,ale v Košiciach.Váhala som,ale dr.ma presvedčil,že operácia je nutná.Ja mám plánovanú operáciu na 7.12.Tiež mi trpnu prsty na rukách a okrem toho mám aj veľké bolesti.A otcovi budú určite operovať platničku.Ak chceš podrobnejšie info môžeš aj na mail:ankasamko@gmail.com
v nových zámkoch, a ano krčnú.. on mi o tom moc nechce rozprávať tak ani neviem presne čo to tam má :/ len na operáciu musí čakať do nového roku lebo samozrejme všeobecná nemá zmluvy..
Monii,čo budú operovať tvojmu otcovi?Krčnú chrbticu A v ktorej nemocnici?
môjmu otcovi tŕpne ruka, pridali sa aj malíček a prsteník.. bol u doktora a pôjdu ho operovať .. má nejaké výrastky do miechy .. je tá operácia nebezpečná? bojim sa :(
RNG môžete mi povedať čo je to DMSO?Mám zistený karpálny tunel a nechcem ísť na operáciu.Pre Sandru43-jednoznačne ísť k lekárovi
simi635 - myslim, že by si mala isť do lekára, niečo také by sa nemalo nechať len tak :)
Možno to je len stres, lebo v podstate stres je pričinou všetkých chorôb :(...
Chcela by som sa opýtať na trpnutie rúk od lakťa až do prstov silne pichľavá bolesť až do končekov prstov, necítim si ani prsty a nemôžem plnohodnotne pracovať, trvanie bolestí 24 hodín denne.
Prosila by som Vás o radu
Ďakujem
Neviem preco ale vzdy ked sa zlaknem strpnu mi ruky nie na dlho trva to par stotin ale je to neprijemne neviete ni poradit? mam dvadsat rokov a stava sa mi to vzdy ked sa zlaknem, dakujem
ked je vonku trocha zima alebo ked je poriadna zima uplne mi odide cit s malicka a prostrednika na lavej ruku,jednoducho mi palce zmrznu a nemam v nich cit..mam ich uplne biele niekedy sa mi to robi aj na druhej ruke a na inych palcoch..ale mam z toho strach lebo dost dlho v nich nemam krv ani cit a bojim sa ze mi uplne odumreju(mam ich az modre)..nasledne sa mi po case do nich vlieva pomaly krv ale nie tak rovnomerne...ale tak ze v strede palca mi ostane misto ktore neje zaplnene krvou az neskor.. a nasledne ma tie palce bolia a nakoniec mam cervene ruky a mam pocit akoby horeli....Fakt neviem co si mam o tom mysliet :(
Doporućujem pravidelné masáźe,lávovými kameńmi. Mne pomohli.www.energiazdravia.sk