Tŕpnutie rúk a prstov!

zipa

RNG, prosím Ťa , kde sa dá zohnať DMSO? Na vyšetrení mi potvrdili syndróm karpálneho tunela. Lekári mi doporučujú jediný možný spôsob - a to operáciu. Ja by som však radšej vyskúšala DMSO, len neviem, kde ho zohnať.

RNG

Lekari dosial naratali az 17 roznych miest na tele, kde mozu byt nervy co vedu do ruk byt priskripnute. bezne sa ale hovori len o karpalovom tuneli, teda priskripnutie nervov stvrdnutymi slachami na spodu dlane, v strede.
Lekari to riesia operqacne, ale slachy sa daju miestne vymakcit napr DMSO alebo ciastocne aj MSM, co su obe univerzalne polarne rozpustidla a daju sa aplikovat cez kozu(transdermal) DMSO je ovela silnejsie a prenikavejsie a treba davat pozor, aby to miesto aplikacie bolo ciste a DMSO sa nesmie dotykat plastickych latok, lebo ich rozpusti a moze "prepasirovat" do tela.
Preto si to dobre ocistene natri, NICOHO SA NEDOTYKAJ, a po pol hodine dokladne zmy vodou.

MSM sa da pouzivat v 10% vodnych roztokoch, alebo priamo namiesat do roznych kremov, ako to napr ja pouzivam na bolave klby a svaly.Lebo je to zaroven aj zlozka potrebna na klby a slachy, nielen ako rozpustidlo, ale aj ako zdroj potrebnej siry.

listy

Dobrý deň. Tŕpnu mi už asi 3 týždne ruky. Niekedy ľavá inokedy pravá a na rôznych miestach: prsty, dlaň, predlaktie. Každý deň mi tŕpne niečo z tohoto, ale len pár minút a potom to úplne prestane. Občas aj viac krát do dňa. Študujem, čiže z fyzickej práce to nemám. Neviete niekto z čoho by to mohlo byť? Ďakujem

malaanka

bora24
vsimni si ktore prsty ti trpnu.
Ak by to boli len tri prsty(palec,ukazovak,prostrednik),tak by mohlo ist aj o karpalny tunel.
Pre to su priznacne aj bolesti aj to trpnutie.
Vtedy je potrebne navstivit lekara.
Ale ked trpnutie pretrvava tak v kazdom pripade by som radila navstevu lekara.

bora24

ahojte, posledne tyzdne mam tiez prolem s trnutim ruk od zpestia k prstom. v noci sa kvoli tomu budim, a rano mam vzdy problem to rozhybat. 2 mesiace robim namahavu fyziu pracu v zahranici, kde je zatazena chrbtica a ruky. je tento stav len prechodny alebo mam navstivit doma lekara? dakujem

liečiteľ

Vaše zdravotné problémy majú základ v chrbtici. Mal som pár zákazníkov, ktorý mali podobné problémy. Po mojej terapii, prestali problémy.

beatriss

ahojte mne asi priblizne posledný rok mi trpnu ruky ... viem ze od chrbtice, mam totiz taku pracu , kde sa denno denne natahujem s tonovymi paletami(viem chcelo by to zmenu prace, ale clovek si nena vybera)...od lopatiek cez ramena, po celej dlzke do lakti a odtial do malickov az prostrednikov ... mam sice lieky na uvolnenie , ale necitim uz zeby zaberali, celu noc sa prehadzujem ako ryba na suchu ,aby som nasla polohu, kde ruky netrpnu a nebolia a rano? ako dobita palicou , zeby to chcelo silnejsie lieky?

JIRKA0070

MOJEJ DCERE TRPLI RUKY AZ V NICH STRATILA CIT PO HOSPIT.V NEMOC.JEJ DALI INFUZIE LIEKY A RUKAMI HYBE JE TO OK.MOMENTALNE BERIE MAGNEZIUM A B-KOMPLEX.MA NALEZ NA MIECHE AJ MOZGU ZISTILI TO NA MRI,LIKVOR MA NEGATIVNY.AKO DIAGNOZA JEJ BOLA URCENA SKLEROZA MULTIPLEX DA SA TO POVEDAT PO PRVOM DNI MA APLNENE 2 ZO 4 KRITERII.JE TATO DIAGNOZA UZ KONECNA ALEBO MAME ESTE DUFAT.DCERA MA 21 ROKOV.NESTASTNA MAMA.ODPISTE DAKUJEM.