Darček na VALENTÍNA pre slečnu :)

deedee

Ja by som bola veľmi spokojná s ružičkou a možno s nejakým malým milým plišiačikom. Alebo klúčenkou. Ste spolu dosť málo, tak netreba rozhadzovať peniaze. Niekedy drobnosti potešia viac. S týmto by som ja bola spokojna :)

stanley

roman: díki za radu, tá ruža a bonboniera asi predsa :D No ale pozriem aj web, a myslíš, že budem úspešný?

Soraja: to som si len chcel ujasniť, plyšák aj podľa mňa je už mimo

katrin25: pracuješ pre nich? ;D

Soraja

hodi sa aj plysak, jasne ze hej, pokial ich nema uz prilis vela. Ale mylsim, ze plysaky su uz otrepane. Tot moj nazor.

roman123

op...sorry.nakolko ste spolu iba mesiac, daj jej peknu ruzu(iba tak samotnu holu ruzu,nie kyticu)a k tomu sladku bonbonieru... budes uspesny

stanley

ĎAKUJEM!!! Nečakal som takú priamu a jasnú odpoveď. Ruža je skvelý nápad, asi aj na večeru ju pozvem a potom jej dám darček, zaujal ma vankúšik s fotkou, musím ešte obehať kodak a ešte rám s foto (plyšák sa nehodí, alebo ten vankúš v tvare srdca s rukami? :D)..ďakujem ešte raz, myslím, že o darčekoch to nieje, ale predsa...zaslúži si :)

Soraja

kedze na Valentina sa davaju malickosti a ste spolu iba mesiac tu su moje napady: kvety, bonboniera- ale nie zase taka klasicka, taka special:-), ram na fotku- pripadne tam hned dat vasu psolocnu fotecku, alebo kup vankusik a daj jej nan urobit potlac tvoju foto- tusim to robia v kodaku, pripadne by si jej mohol kupit nejake jej oblubene CD, pozvat ju na romanticku veceru, alebo niekam do relaxacneho centra. Ale rozhodne si myslim, ze ked jej aj nieco kupis, kup jej k tomu aspon jednu ruzicku- teda mozes aj iny kvet to je jasne. Ale ty ju poznas, vies co ma rada a co by ju potesilo.