Máme tu tému pre chalanov, tak mňa by zaujímalo, čo by ste kúpili pre babu (v mojom prípade pre 18 ročnú a sme spolu mesiac :D, ja mám 20)...ale napíšte čokoľvek a pls, píšte len k veci a nie tie kecy, čo nikoho nezaujímajú..thx ;D
Darček na VALENTÍNA pre slečnu :)
Budte radi, ze vobec mate jeden druheho, ja budem po 5 rokoch stravit Valentina sama:((((((((((((((((((((((((((((
joj ta, ja chystám pre môjho priatela také menšie prekvapenie. Pôjdeme na noc do hotela a spavíme si pekný večer. xi xi no dúfam že sa mu to bude páčiť
no ja by som chcela pekne spodne pradlo...:P ale to ste spolu este asi krato, ze....tak potom kvietok...ale napriklad mna by extra nepotesila ruza, je to tuctovite:/ akoze radsej daky iny kvietok, nieco extra..:P nic drahe, proste len INE...pre pocit vynimocnosti...:P a aj ta restika nie je zly napad...hlavne nieco ZO SRDCA len od teba len pre nu...:)
Ďakujem :)
miracel...no neviem, už si nad tým rozmýšľala? No ale my sme spolu krátko, newem, či by to nebolo divné :)
ale nie...ja kúpim ružičku :D
hovno v kvetináči
Mňa by potešilo napr.pozvanie na večeru,vôbec to nemusí byť v luxusnej reštike,stačila by pizzeria a k tomu tá ružička.A bola by som v siedmom nebi.Drahé dary na začiatku sú zaväzujúce a skôr zneistia ako potešia.Lenže každá sme iná.
to STANLEY a ako spravis to vysvecko, bo ja som to mojmu chlapcovi tiez chcela spravit, len neviem ako ci na PC alebo rucne perom...a este by som chcela niek inspiracie co do tych koloniek..
Má...a dobrý, niečo iné ešte? :D
parfem podla mna