Máme tu tému pre chalanov, tak mňa by zaujímalo, čo by ste kúpili pre babu (v mojom prípade pre 18 ročnú a sme spolu mesiac :D, ja mám 20)...ale napíšte čokoľvek a pls, píšte len k veci a nie tie kecy, čo nikoho nezaujímajú..thx ;D
Darček na VALENTÍNA pre slečnu :)
Ďalšie nápady?
Darcek pre chlapa? Eroticke pradlo a striptiz s naslednym sexom. Niekdy nemusi byt ani to pradlo postaci striptiz a sex :D
no a co chalanovi? hmm no ja si myslim ze netreba davat drahe darceky i ked si to ten clovek zasluzi.. ale o darcekoch to nieje. Ja by som sa velmi ruzi potesila to je take Valentinske...:) i ked podla mna pekny plysak nie je otrepany nikdy a ani mimo ja zboznujem plysakou... hehe az tak ze ma vytlacaju s postele a nemam kde spat.:)
alebo jej napis alebo sprav na PC vysvedcenie, niake trochu hot ale jemne a nahadz jej tam dobre znamky;)
ludia tak pite typy aj pre chalanov dake darceky...pre babu sa lahko kupuje ruka plysak blbost ale co chlapovi? hmm?
Jeeeejda, nech tam kus pošmátra..no to by šlo ;D ale nie, na to je čas, ona je relatívne mladučká a nechcem nič unáhliť, aj keď som asi spravil chybu a dal som jej strieborný náramok na ruku, dosť skoro, no to už nevrátim, aspoň, že sa páčil a nosí ho. Teda ruža je super, tú kúpim a asi bude aj večer, a potom ten darček ešte upresním..nejaké ďalšie nápady? :)
Zober svoju babu dakde kde budete sami a povedz ze darcek ma v tvojich nohaviciach :-D
stanley no myslim, ze na kvete sa zhodneme vsetci. POviem ti, ze ja som s priatelom uz dlho, ale viac ma potesi ked by mi kupil ruzu ako keby mi kupil drahy darcek. Vravi sa ze v jednoduchosti je krasa a ono s ato nie nadarmo hovori
aj ja som za ten názor, že pekná červená ružička nič nepokazí, a vlastne ani červená nemusí byť.