Pupáčiky - je to choroba?

Príspevok v téme: Pupáčiky - je to choroba?
braien

Mam taky problem na zaludi uplne dole mam take zvlastne neviem ci pupaciky alebo co su to takevypuklinky alebo co je tro drobne... nemeni sa to nemnozi sa to (myslim).. Ked som bol mlady mal som nieco robene s penisom tusim mi nesla stiahnut predkozka... neviem moze to byt nieco z tej doby mam to tam od nepamaty... chcel by som vediet o co asi tak moze ist...

Za odpoved by osm bol strasne vdacny... dakujem...

chriss

Viete co chlapci Ja to tam mam od malicka vsimol som si to asi ked som mal 11 a vtedy som mojho vtaka ani nepouzival A Spytal som sa to vsetkych a vsetci povedali ze tam maju to iste takze je to prirodzene

braien

stix prepac ale nesuhlasim... problem je v tom, ze to vyzera rovnako ako aj ochorenia treba sa nadtym zamysliet a nie hned to odpalit dal som moznosti co to moze byt... treba zajist k lekarovy kazdopadne...

stix

no chlapci pripojim sa aj ja k debate - tiez patrim do tohto vasho klubu, mam malinke biele vyrazky zospodu zaluda, uz asi tak 5 rokov co som si to vsimol.. za tu dobu sa ich pocet ani stav nijako nezmenil, proste sa ich tam zopár objavilo a ostali do teraz.. skusal som na tie svine Canesten a nepomohlo, tak som to vzdal, myslim ze je su to obycajne tukove vyrastky alebo nieco ako zlazy... ak by to bola nejaka choroba tak za tych 5 rokov by som mal tie vyrazky uz asi aj na celom tele, ale ono sa to vobec nesiri.. myslim ze sa netreba nad tym pozastavovat, a ak clovek nechce zazit operaciu laserom, alebo tym tekutym dusikom na lokalne zmrazovanie tak sa tym nemusi zaoberat.. ak by sa mi to zhorsilo alebo zacalo sirit alebo zvacsovat zacnem to riesit, zatial to beriem ako nieco "normalne"

braien

mas rozne moznosti co to moze byt

1. praobycajne vystupene zlazy...
2. Hirsuties papillaris penis
3. Condylomata accuminata
4. Herpes Genitalis

1,2 su najpravdepodobnejsie v priade zeby si nemal pohlavny styk.... 3,4 su najpravdepodobnejsie v pripade zeby si uz mal pohlavny styk....

3 je menej pravdepodobna ak to mas strasne dlho.... to by ti narastly normalne strapce...

vyber si sam... kazdopadne vazne kazdopadne oporucam navstivit lekara...

braien

ak si uz mal pohlavny styk je vysoko pravdepodobne, ze su to kondylomy.... ak nie aj tak pre istotu behni k lekarovy... nieje to ziadna hanba ide predsa o cast ludskeho tela....

adkoo

Ahojky, mam tiez podobny problem,:( neviem co to je, ak by ste mohli, kuknite sa na to:
img443.imageshack.us
img267.imageshack.us

naozaj, vas prosim, pomozte mi nejako, hanbim sa ist ku lekarovi, :(
Vobec to neboli, ani nijako si to necitim, ziadne svrbenie. Vyhodilo sa mi to tak pred 2 rokmi, a stale to tam je, bez nejakej zmeny, ani sa to nerozsirilo. Vdaka za odpoved! cennim si ju!

braien

kazdopadne ze sa to rozrasava cize ak mate zliazky pekne spocitat kolko ich je a sledovat ak by sa tam kazdy mesiac vyskytlo 30 novych tak to asi zliazky nebudu

braien

opakujem bol som u urologa... a povedal mne osobne ze to mam zliazky... ze sa to prenasa vylucne pohlavnym stykom takze pohoda nie?