Pupáčiky - je to choroba?

Príspevok v téme: Pupáčiky - je to choroba?
braien

Mam taky problem na zaludi uplne dole mam take zvlastne neviem ci pupaciky alebo co su to takevypuklinky alebo co je tro drobne... nemeni sa to nemnozi sa to (myslim).. Ked som bol mlady mal som nieco robene s penisom tusim mi nesla stiahnut predkozka... neviem moze to byt nieco z tej doby mam to tam od nepamaty... chcel by som vediet o co asi tak moze ist...

Za odpoved by osm bol strasne vdacny... dakujem...

jozef20

Toto je vsetko take opisovanie, ze kazdy si pod tym predstavi nieco ine... Poradim ti (aj ostatnym), odfot to a zaves to niekde na net. Ten kto sa do toho vyzna, pozrie sa na to a skonstatuje uplne presne co to je. A mas istotu. A nejakej hanby alebo coho sa bat nemusis, aj tak nikto nevie kto si, o koho sa jedna a odfotis iba tu cast, kde to mas. No problemo...

braien

NEviem ktory admin tu zmenil nadpis fora ale problem je v tom ze TO NIESU PUPACIKY.... medzi tym co to je a pupakom je riadny rozdiel...

a u mna som to trosku pozorova su to take vybezky... malinke mailinke a vela... na okraji...

danuska123

awojte:)su to tukove vacky urcite.mno moj priatel to ma tiez a nebyt mna ani o tom nevie a nezda sa mi to nejake neviem ake neatraktovne jemu to ani nie je vidiet.mnoneviem v akom rozmedzi a velkosti to mas ty.mno to ako ze ces byt pre nu naj ale nikto neni dokonali a ked uz cete nieco spolu riesiet tak mala by to podla mna vediet lebo potom sa zlakla ak top najde nepovie ti to neskor moze zacat odmietat sex lebo sa bude bat ze je to nejaka choroba.. atd... chapes mno neviem ... tvoj postoj :) ja byt chlap tak to poviem:)

harwey

Mudra-ja som s tým u urológa bol a je to neškodné,sú to tukové vačky,takže neni o čom.Ja nepotrebujem vedieť čo to je,ja to už viem,ja sa toho len potrebujem zbaviť.
Danuska123-Ja viem že sa s ňou o tom môžem porozprávať,ale ako každý partner chceme byť pre toho druhého atraktívny,páčiť sa mu a neviem či by ju to 3x vzrušovalo.Tak ako keď má niekto akné a chce sa toho zbaviť už len pre to sebavedomie a chce sa páčiť,tak aj tuto,chápeš.

braiem

hmmm no tak tu uz mame horsiu alterntivu teraz je otazka typu je to nakazlive namieste... je to nakazlive? moze sa to rozsirit? Nemate niejaky presnejsi nazov aby osm nasiel niejake obrazky na nete a porovnal?...