Dobry,chcela by som sa vas opytat na vas nazor...mam 15 rokov a dnes mi moj chalan povedal,ze sa mu nepacia prsia,kt.su daleko od seba...a v podstate take mam ja :( su sice peknucke a pevne,ale dalej od seba...prosim napiste mi vas nazor...len nepiste ak ta ma rad..atd..to uz poznam!!!Dakujem
PRSIA DALEKO OD SEBA???CHALANI teraz vas potrebujem!!!!!
Hlbsie to uz asi neslo kvoli tomu ze to pero neni dlhsie ako 8 cm ...
XXXX,no proste som si dala do posvy pero a potom som zmerala,ako najhlbsie to slo....Moj chalan ma penis min.16,5 cm dlhy a moja posva--max.9 cm...akoze ja si to fakt newem predstavit....pomozee niekttooo???
mna len zaujima ako si si zmerala svoju posvu?
Dakujem vam vsetkym...mate pravdu!!!A chcela som sa este opytat...mam dost kratku posvu..nechapem tomu..vojde mi do nej max.8 cm....prosiiim o pomoc :) Dakujeeem a este upozornujem,ze nemam panen.blanu..
perla nestresuj, prsia ktore su dalej od seba vyzeraju v podprsenke lepsie ako tie ktore su napchate do poprsenky a vystrih je potom ako cesto ktore kypi...
Pozri, každé prsia sú niečim výnimočné :-) No a myslím, že pokiaľ ich nemáš keď ležíš pod pazuchami, tak v pohode :D
Ja som to v podstate pochopil tak ze tvojmu chalanovi sa nepacia prsia daleko od seba a ze podla TVOJHO nazoru ich mas tiez take... je to tak ? Alebo to sam povedal ze v podstate aj ty ich mas daleko od seba ?
zbytočne stresuješ moja...!
ja mam prsa sice velke ale jak orangutan ovisnute a mojmu chalanovi sa lubia aj take co mi ich furt ocucava
vidiet, ze ten chalan, videl prsia len v casopisoch a filmoch...vacsina zien, skoro vsetky nemaju prsia pri sebe pokial nemaju silikony..ale ked ich chce mat pri sebe, tak nech ti ich on sam dava k sebe :)