Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRSIA DALEKO OD SEBA???CHALANI teraz vas potrebujem!!!!!

perla

XXXX,no proste som si dala do posvy pero a potom som zmerala,ako najhlbsie to slo....Moj chalan ma penis min.16,5 cm dlhy a moja posva--max.9 cm...akoze ja si to fakt newem predstavit....pomozee niekttooo???

perla

Dakujem vam vsetkym...mate pravdu!!!A chcela som sa este opytat...mam dost kratku posvu..nechapem tomu..vojde mi do nej max.8 cm....prosiiim o pomoc :) Dakujeeem a este upozornujem,ze nemam panen.blanu..

tatinka

perla nestresuj, prsia ktore su dalej od seba vyzeraju v podprsenke lepsie ako tie ktore su napchate do poprsenky a vystrih je potom ako cesto ktore kypi...

Pipo69

Pozri, každé prsia sú niečim výnimočné :-) No a myslím, že pokiaľ ich nemáš keď ležíš pod pazuchami, tak v pohode :D

omg

Ja som to v podstate pochopil tak ze tvojmu chalanovi sa nepacia prsia daleko od seba a ze podla TVOJHO nazoru ich mas tiez take... je to tak ? Alebo to sam povedal ze v podstate aj ty ich mas daleko od seba ?

jujo_pukanec

vidiet, ze ten chalan, videl prsia len v casopisoch a filmoch...vacsina zien, skoro vsetky nemaju prsia pri sebe pokial nemaju silikony..ale ked ich chce mat pri sebe, tak nech ti ich on sam dava k sebe :)