Dobry,chcela by som sa vas opytat na vas nazor...mam 15 rokov a dnes mi moj chalan povedal,ze sa mu nepacia prsia,kt.su daleko od seba...a v podstate take mam ja :( su sice peknucke a pevne,ale dalej od seba...prosim napiste mi vas nazor...len nepiste ak ta ma rad..atd..to uz poznam!!!Dakujem
PRSIA DALEKO OD SEBA???CHALANI teraz vas potrebujem!!!!!
sewas ja mam podopny problem..moje prsia su dost velke az na to ze jedno je vacsie a je to dost vidiet chcem len vediet ci je to normalne
Ked budes starsia zistis ze v zivote su dolezirejsie iné hodnoty ako mat prsia daleko odseba a zisti to aj ten soplos, ber to ako moj nazor nic v zlom som tym nechcela naznacit.
Prosiiiimmm da este niekto nazooor???
Dakujem vam....ste fakt super..on to podla mna neurobil naschavl...ale je pravda-----ak sa ti nepaci nechaj tak,zoberie niekto iny :D
tak ten tvoj ma viac sebavedomia nez si zasluzi. A preto ze najvacsi problem u chlapov je, ci je rovny, dlhy a pod. nezaskodilo ho riadne zneistit, nejakym vyrokom typu:
"citala som niekde o predlzovani a napadne sa kukni na toho jeho" A ked ho ma dlheho, tak nieco ine napr, o krivosti, farbe, velkosti vajec.. to je absolutne jedno. A potom ma o problem postarane,
Tak mu povedz ze ma maleho. Alebo kriveho. Alebo ze ma od seba daleko oci. Ale cudujem sa naco s nim chodis......? A on s tebou ked sa mu nepacia?.........Vies?.....no tak to potom tie tvoje prsia nehraju az taku ulohu :)
Chalan nevie co hovori. Keby si mohol sahnut, nepozeral by od radosti na to, ci su pri sebe alebo od seba....
A v Playboi nie su dokonale, tam su umelohmotne.